«Θα σε σκοτώσουμε» γράφουν τα μηνύματα, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος Φαήλος Κρανιδιώτητης για την σύζυγο του Ηλία Μίχου. Ο κ. Φαήλος Κρανιδιώτης μίλησε στον ΑΝΤ1 και είπε πως γνώριζε για την υπόθεση από τις 3 Σεπτεμβρίου, λίγο αφότου έγινε η καταγγελία στην αστυνομία. Όπως είπε, η Ε. Λ. πήγε στο γραφείο του και «απαίτησε διαζύγιο μόλις έμαθε τι συμβαίνει».Η σύζυγος του Ηλία Μίχου είχε γράψει τα εξής στην ανακοίνωση:
«Εχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, αμέσως μιλήσαμε με τη μητέρα του παιδιού» ανέφερε η κυρία Λέκκα, υποστηρίζοντας πως η ίδια και το παιδί της «γίναμε αντικείμενο ανθρωποφαγίας, με την εφαρμογή, από επώνυμους και ανώνυμους σχολιαστές, οικογενειακής ευθύνης για πράξεις που δεν γνωρίζαμε και δεν είχαμε καμία σχέση, και για τις οποίες μόνο αποτροπιασμό νιώθουμε. Με τον πρώην σύζυγό μου ήμασταν σε ουσιαστική διάσταση από τριετίας, απλά συγκατοικούσαμε σε ένα σπίτι που μας ανήκει εξ ημισείας».
«Ο πρώην σύζυγος μου θα κριθεί από την Δικαιοσύνη. Αυτό που ζητώ είναι να σταματήσουν τα ψέματα και ο κανιβαλισμός εμένα και του παιδιού μου, που παντελώς άδικα έχασε τη δουλειά του, για πράξεις με τις οποίες δεν έχουμε την παραμικρή σχέση. Για όσους δε έγραψαν τρομερές συκοφαντίες και μας στοχοποίησαν, φτάνοντας στο αίσχιστο σημείο να πουν μέχρι πως δήθεν γνώριζα και συγκάλυπτα ή πως δήθεν βγήκε ένταλμα σύλληψης μου, θα προσφύγουμε στην μόνη αρμόδια, την Δικαιοσύνη»