Η διατροφική αξία του λάχανου trikalazoom Τρίτη, Ιουνίου 04, 2024 0 Σχόλια Το λάχανο είναι πλούσιο σε βιταμίνη C και θείο, και απομακρύνει τις τοξίνες απο τον ανθρώπινο οργανισμό.Καλλιεργείται του φθινοπωρινούς μήνες στα Τρίκαλα. Τρώγεται ωμό αφού πλυθεί καλά με νερό.
0 Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
To trikalazoom.gr δίνει την δυνατότητα στους συμπολίτες μας να εκφράζονται ελεύθερα αλλά δεν υιοθετεί τα σχόλια κανενός.
Το περιεχόμενο διατίθεται ελεύθερα χωρίς περιορισμούς υπό τον όρο της παραπομπής στην αρχική του πηγή.
Ευχαριστούμε και καλή συνέχεια....