«Σκότωσα τη γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του 50χρονου που σκότωσε σήμερα, Πέμπτη 16 Μαΐου, την εν διαστάσει σύζυγό του στο Μενίδι. Ο δράστης εμφανίστηκε αμετανόητος στην ανάκρισή του στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, όπου μεταφέρθηκε από το ΑΤ Καματερού, αφότου συνελήφθη στην οδό Πάρνηθος, όπου εντοπίστηκε σε ελαφριά κατάσταση μέθης σε οικοδομή που δούλευε ως οικοδόμος.

Ο 50χρονος, που επίσης δούλευε και σε μια ταβέρνα στη Μεταμόρφωση, είπε στους αστυνομικούς: «Μου έτρωγε λεφτά. Διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση εδώ και πολλά χρόνια με διαφορετικούς άνδρες. Δεν μπορούσα να βλέπω τον φίλο της να οδηγεί το αυτοκίνητο και φωτογραφίες του στο Facebook». Το ζευγάρι είχε χωρίσει τον Μάρτιο και η γυναίκα είχε φύγει από το σπίτι.

Μετά τη δολοφονία, ο δράστης πήγε σε ένα ξενοδοχείο. Πλήρωσε ώστε να μείνει και το βράδυ και άρχισε να περιφέρεται. Αστυνομικοί που έκαναν έρευνες πόρτα, πόρτα τον είδαν από τις κάμερες και τον ακολουθούσαν σε όλη τη διαδρομή όπου μπορούσαν να τον «δουν». Ταυτόχρονα, είχε δοθεί σήμα σε όλες τις υπηρεσίες να τον αναζητούν, αλλά και στα σύνορα ώστε να μην διαφύγει.

Στο παρελθόν, είχε απειλήσει και την κόρη του. Η 21χρονη δεν σταμάτησε να κλαίει ενώ περιέγραφε στους αστυνομικούς τι περνούσε η ίδια, ο 14χρονος αδερφός της, αλλά και η μητέρα της. «Θα σας σκοτώσω και μετά θα αυτοκτονήσω. Θα γίνεις και εσύ σαν τη μάνα σου, που…να», φαίνεται να της είχε πει κάποια στιγμή.

Μετά τη δολοφονία ο δράστης δεν άλλαξε ρούχα και κυκλοφορούσε μέσα στα αίματα. Όταν τον βρήκαν οι Αρχές ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι είχε πιει μόνο δύο μπίρες. Στο διαμέρισμα της οδού Παγκάλου βρέθηκαν δύο σακούλες με μπουκάλια μπίρας.

Το θύμα είχε μαχαιριές στον λαιμό, στον θώρακα και ένα αμυντικό τραύμα στο χέρι. Το μαχαίρι ο δράστης δεν το πήρε μαζί του γιατί… «κόλλησε» μέσα στο σώμα της γυναίκας, μεταξύ κοιλιάς και ποδιού.

Αύριο, Παρασκευή 17 Μαΐου, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

www.zougla.gr