Μεγάλη θλίψη επικρατεί τις τελευταίες ώρες σε μαθητές και γονείς του Γυμνασίου Άνοιξης καθώς την Πέμπτη 21/3 έγινε γνωστό ότι έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σε νεαρή ηλικία, η δραστήρια και αγαπητή Διευθύντρια του Σχολείου, Αθηνά Μπελέρη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Διευθύντρια είχε υποβληθεί πρόσφατα σε προγραμματισμένη εγχείρηση και ανάρρωνε στο σπίτι της ενώ τίποτα δεν προμήνυε την τραγική κατάληξη.

Δυστυχώς, σαν να μην έφθανε αυτό το θλιβερό γεγονός, υπήρξε ένα ακόμη δυσάρεστο περιστατικό την ίδια μέρα στο Γυμνάσιο Άνοιξης. Πιο συγκεκριμένα μαθητής του σχολείου μετά από διαπληκτισμό με συμμαθητή του, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έπεσε και χτύπησε, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Παίδων. Εκεί διαπιστώθηκε, μετά τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο, ότι το παιδί είναι καλά στην υγεία του οπότε συνοδεία των γονέων του μετέβη στο σπίτι του.

Όπως είναι φυσικό επικρατεί πολύ μεγάλη αναστάτωση σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου Άνοιξης, οι οποίοι προσπαθούν να συνέλθουν από τα απανωτά σοκ.
ΠΗΓΗ: www.zougla.gr,