Ένας 33χρονος αστυνομικός (βαθμός - αστυφύλακας), συνελήφθη την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022 σε υπαίθριο παρκινγκ super market στον Άλιμο, ως αρχηγικό μέλος της εγκληματικής οργάνωσης για διακίνηση κοκαΐνης. Εκεί στο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ θα συναντούσε έναν dj, και θα γίνονταν συναλλαγή για αγοραπωλησία κοκαΐνης. 
Ο αστυνομικός με το παρατσούκλι «Pablo Escobar»,(είχε μούσια, και μακριά μαλλιά), αν και υπηρετούσε στην ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής, δεν πρόσεξε πως τον ακολουθούσαν αστυνομικοί των Εσωτερικών Υποθέσεων. 
Η σύλληψη δεν άργησε να γίνει, και ο αστυνομικός είχε μέσα στο αυτοκίνητο κοκαΐνη 1,8 γραμμαρίων. 
Αυτό που κάνει εντύπωση στον εν λόγω αστυνομικό της ασφάλειας, είναι το γεγονός, πως επέλεγε σημεία συνάντησης για τις συναλλαγές ναρκωτικών, σε υπαίθρια παρκινγκ super market της Νοτιοανατολικής Αττικής. 
Σε τηλεφωνικές επικοινωνίες ο αστυνομικός και τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης μιλούσαν με κωδικοποιημένες φράσεις για τις ναρκωτικές ουσίες: Μπυρίτσες, κάλτσες, κόκα κόλα, σουβλάκια, θέμα, μικρό.
Για τις ποσότητες κοκαΐνης έλεγαν «ώρα», «λεπτό», «οχτάρια», «κομμάτια», «βιβλία», «μέτρο» «συνδρομή», «βράχος», «παιχνίδι», «στικάκι».
Όσο αφορά τα χρήματα έλεγαν «παπούτσια».
Ο αστυνομικός έχει καταγωγή από το Διδυμότειχο του Νομού Έβρου, και πλέον αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες.