Ένοικοι πολυκατοικίας πριν ένα μήνα έστειλαν email στο trikalazoom.gr, και έγραφαν πως σε γκαρσονιέρα υπογείου μαζεύονται ώριμες κυρίες, (κυρίως χωρισμένες), και εν συνεχεία έρχονταν και νεαροί ενήλικες. 
Οι ώριμές κυρίες έφερναν μαζί τους μπουκάλια με οινοπνευματώδη ποτά, και παράγγελναν φαγητά με ντελίβερι. 
Ως εδώ όλα καλά που το παράξενο θα αναρωτηθείτε. Όμως στην πολυκατοικία υπάρχει και μια ένοικος, που ολημερίς κάθεται και κοιτά στο παράθυρο, ποιος περνά και τι κάνει. 
Η κυρία Φ μας γράφει στο email τα εξής: 

Αγαπητοί συντάκτες, εδώ και καιρό στην πολυκατοικία μας στην οδό Δ. κάθε Σαββατοκύριακο γυναίκες που τις γνωρίζω, χωρισμένες και μη, έχουν κάνει την γκαρσονιέρα Σόδομα και Γόμορρα. Θα ήθελα να έρθετε και εσείς να δείτε αυτές τις κυρίες που μας το παίζουν και κάποιες, τι κάνουν όταν έρχονται «ντελιβεράδες» για να τους φέρουν φαγητό. Θα σας δώσω τα κλειδιά του λεβητοστασίου του υπογείου, συνορεύει με την γκαρσονιέρα, και θα βάλετε τα ποτήρια στον τοίχο, για να ακούσετε τι γίνεται μέσα εκεί. 
Παραγγέλνουν «ντελίβερι» από διάφορα «μαγαζιά», και οι «ντελιβεράδες» βάζουν τα μηχανάκια στην πυλωτή της πολυκατοικίας. 
Έτσι κλείνουν τις θέσεις παρκινγκ και δεν μπορούμε να παρκάρουν οι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων. 
Προσωπικά τις έχω κάνει συστάσεις τις κυρίες, αλλά και άλλοι ένοικοι της πολυκατοικίας, να ξενοικιάσουν και να φύγουν. Αλλά δεν μας ακούνε με τίποτα. Μια από αυτές είχε το θράσος να με αποκαλέσει ζηλιάρα, επειδή λέει ζηλεύω και δεν έχω γκόμενο.
Καλό μήνα....και καλή πρωταπριλιά από τους «ένοικους» της πολυκατοικίας.