Την περασμένη Κυριακή 6/9/20  διοργανώθηκε η ανάβαση «2nd Olympus hill climb- ΝΡ Ασφαλιστική» από τον ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ. Η διαδρομή 23 χιλιομέτρων από τον Πλαταμώνα στο ορεινό χωριό Καλλιπεύκη ήταν πανέμορφή και αρκετά δύσκολη για τους ποδηλάτες. Ο Π.Σ. Τρικάλων συμμετείχε με 3 αθλητές από την ποδηλατική ακαδημία του. 
Στην κατηγορία εφήβων ο Κων/νος Κουτσιβέτας έκανε πολύ δυνατό αγώνα, τερμάτισε 3ος με χρόνο 1:08:39’’ κερδίζοντας άξια το χάλκινο μετάλλιο. 
Στην κατηγορία Παίδων υπήρχε πολύ μεγάλος ανταγωνισμός. Στον αγώνα συμμετείχαν οι καλύτεροι Έλληνες ποδηλάτες της κατηγορίας. Οι Περικλής Λαγός και Κων/νος Τσατσαρώνης έκαναν εκπληκτική εμφάνιση, με τον Περικλή να κερδίζει τον αγώνα με πολύ καλή επίδοση και χρόνο 1:05:31’’. Ο Κωνσταντίνος Τσατσαρώνης βοήθησε με την έξυπνη τακτική του στην νίκη του συναθλητή του και  τερμάτισε 3ος με  1:07:07’’ κατακτώντας άλλο ένα μετάλλιο για την ομάδα. Συμμετοχή στον αγώνα έλαβε και η Γιακέττα Ματίνα στην κατηγορία ΟΠΕΝ γυναικών. 
Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας είναι η «Ανάβαση Ανατολής» στην Αγιά Λάρισας την ερχόμενη Κυριακή 13/09/2020. Την αμέσως επόμενη Κυριακή 20/09/2020 θα διοργανώσουμε στα Τρίκαλα τον αγώνα «ΜΤΒ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 2020». Θα υπάρξει ενημέρωση με δελτίο τύπου.