Ανατριχίλα και αποτροπιασμό προκαλούν όσα καταγγέλλει μια 21χρονη σήμερα γυναίκα από την Θεσσαλία. Όπως λέει μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής την βίαζε από όταν ήταν 11 ετών επί 5 χρόνια.

«Έκανε παρέα με τους γονείς μου, ερχόταν στο σπίτι σαν να είναι άνθρωπος της οικογένειας» είπε η 21χρονη, η οποία τον περιέγραψε ως έναν φιλικό αρχικά άνδρα.
«Είχα προσέξει όταν με πήρε μαζί του με τη δικαιολογία να ξεφορτώσουμε κάτι πράγματα, ότι άλλαξε δρόμους και σε κάποιο σημείο προσπάθησε να με φιλήσει και να αγγίξει το σώμα μου. Τον έσπρωχνα. Τότε εκείνος ήταν 56 -57 ετών και εγώ 11,5» τόνισε χαρακτηριστικά η 21χρονη μιλώντας στο STAR.


Υποστήριξε ότι η μητέρα της δούλευε στα χωράφια του και πρόσθεσε ότι «δεν έδειχνε ως πατρική φιγούρα, αλλά ήταν φιλικός, με προσέγγιζε με δώρα και γλυκόλογα».

«Μετά με πίεζε πάρα πολύ και με φοβέριζε να μην μιλήσω σε κανέναν, ενώ μου έβαζε λόγια και για τους γονείς μου ότι δεν μου αξίζει να ζω μαζί τους» είπε η καταγγέλλουσα.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η ίδια τόνισε ότι πήγαινε σε ξενοδοχείο του Βόλου και της Λάρισας με τον 57χρονο τότε γαιοκτήμονα και την βίαζε εκεί. Μάλιστα κατήγγειλε ότι ο ρεσεψιονίστ δεν ζητούσε καν ταυτότητα προκειμένου να διαπιστώσει την ανηλικότητά της.


Στην εκπομπή μίλησε ο ίδιος ο φερόμενος ως δράστης και έδωσε τις δικές του απαντήσεις κάνοντας λόγο για εκβιασμό ύψους 80.000 ευρώ.

ΠΗΓΗ: www.enikos.gr