Ένα τηλεφώνημα φαίνεται να ήταν εκείνο που εξόργισε τον 16χρονο και πήρε την απόφαση να σκοτώσει τον 71χρονο πατέρα του στο σπίτι όπου διέμεναν στα Καλύβια Αττικής. Ο ανήλικος είχε πάει βόλτα με την μητέρα του και τον μεγαλύτερο αδελφό του στο κέντρο της Αθήνας όταν δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον πατέρα του.
Καλύβια: «Δεν μπορώ να διαχειριστώ αυτό που έχει συμβεί» λέει η μητέρα του 16χρονου πατροκτόνου

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ALPHA, ο πατέρας άρχισε να εξυβρίζει με βαριές κουβέντες, τόσο τον ίδιο, όσο και την μητέρα του και τον αδελφό του οι οποίοι είχαν εγκαταλείψει το σπίτι. Ο 16χρονος έμενε μαζί του μέχρι να ενηλικιωθεί, όμως οι καβγάδες μεταξύ τους φαίνεται πως ήταν συχνοί.

Όπως είπε ο ανήλικος στους αστυνομικούς επί χρόνια κακοποιούσε εκείνον, τον αδελφό του και την μητέρα του και δεν άντεξε άλλο. Τον περίμενε στην είσοδο του σπιτιού και όταν ο 71χρονος μπήκε μέσα τού επιτέθηκε με δύο μαχαίρια και του κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα σε πλάτη, θώρακα και κοιλιά.

Το θύμα προσπάθησε να γλιτώσει, έτρεξε και κατέβηκε τη σκάλα αλλά τελικά έπεσε νεκρός στην αυλή του σπιτιού, όπου και εντοπίστηκε η σορός του. Ακόμη και οι αστυνομικοί που έφτασαν στον τόπο του εγκλήματος σοκαρίστηκαν από το μένος και την οργή του ανήλικου, κάτι που φάνηκε και από τα πολλαπλά θανάσιμα τραύματα.


www.enikos.gr