Θέλω να σας ζητήσω μία χάρη: Μέχρι τις κάλπες να εμπιστευθείτε τα μάτια και τα αυτιά σας, και όχι αυτό που προσπαθούν να φτιάξουν ως εικονική πραγματικότητα οι παπαγάλοι και οι image makers μιας καταρρέουσας εξουσίας.
Η πραγματικότητα είναι αυτή που βλέπετε και νιώθετε στο συναίσθημα των ανθρώπων που θέλουν να αλλάξει τη ζωή τους.
Η πραγματικότητα είναι αυτή που βλέπουμε στις συγκεντρώσεις όπου πηγαίνουμε.
Η πραγματικότητα είναι αυτή που βλέπουμε συνομιλώντας με τους πολίτες.
Αυτή είναι η πραγματικότητα και αυτήν την πραγματικότητα κανείς δεν μπορεί να τη διαστρέψει.
Γυρνάω τη χώρα από άκρη σε άκρη. Το συναίσθημα που διαπιστώνω από δεξιούς, αριστερούς, κεντρώους είναι ότι ζητάνε να έρθει μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους. Λένε κάποιοι ότι το κλίμα δε θυμίζει προεκλογικό κλίμα άλλων εποχών. Η απάντηση είναι: Είναι ήδη αποφασισμένος ο κόσμος να κάνει την οργή του πολιτική πράξη με την ψήφο του.
Ρωτάνε υποκριτικά, «αντέχει δημοσιονομικά η χώρα να δοθούν αυξήσεις;». Εδώ άντεξε, βρε αθεόφοβοι, να δώσετε 10 δισ. ευρώ σε απευθείας αναθέσεις και κλειστούς διαγωνισμούς, σε ημετέρους με εταιρείες που έφτιαξαν τρεις μέρες πριν.
Εδώ άντεξε να δώσετε σε 1,5 χρόνο 10 δισ. ευρώ στις εταιρείες ενέργειας.
Θέλω να απευθυνθώ και στους σοσιαλδημοκράτες. Θέλετε σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση με τους κ.κ. Μητσοτάκη, Βορίδη, Γεωργιάδη και Πλεύρη;
Ο Ανδρέας είχε ένα μόνο μέτωπο: με τη Δεξιά.
Γι' αυτό και σας καλούμε να αφήσετε τους ανιστόρητους διμέτωπους.
Κι αν πραγματικά πιστεύετε αυτό που λέτε, ότι πρέπει να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι του παρακράτους, των παρακολουθήσεων, των παράνομων υποκλοπών, ένας μόνο τρόπος υπάρχει: Προοδευτική κυβέρνηση στις 22 Μαΐου.
Το δίλημμα της κάλπης λοιπόν είναι ένα: Μητσοτάκης ή Αλλαγή.
Η σημερινή σας συγκέντρωση στα Τρίκαλα, μέρα-μεσημέρι, είναι η πραγματική δημοσκόπηση.
Δείχνει ότι επιθυμία της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού είναι να έρθει μία μεγάλη Αλλαγή στον τόπο μας και στη ζωή μας.
Την άλλη Κυριακή θα πανηγυρίζει ο ελληνικός λαός έγραψε ο κ. Αλέξης Τσίπρας στο facebook.