To 9o Γυμνάσιο για πρώτη φορά συμμετείχε οργανωμένα με 32 μαθητές και μαθήτριες στον 14ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο «Θανάσης Σταμόπουλος» και συγκεκριμένα στον αγώνα δρόμου των 5 χλμ που διεξήχθη στην πόλη μας την Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023, με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία Τρικάλων.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι web4.jpg

Η σύσταση της ομάδας των μικρών μας δρομέων έγινε με την ευθύνη και υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας κ. Τριμίντζιου Αναστασίας και με την υποστήριξη των συναδέλφων κ. Αναγνωστοπούλου Αθανασίας (η οποία συμμετείχε στον αγώνα των 5 χλμ) και κ. Μπαϊραχτάρη Κων/νου.

Η η κυρία Τριμίντζιου Αναστασία (ΠΕ79.01), μέλος του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων, συμμετέχει ενεργά σε αγώνες δρόμου και βουνού από το 2015 με αρκετές διακρίσεις στην ηλικιακή της κατηγορία και σήμερα στον 8ο κατά σειρά ημιμαραθώνιό της τερμάτισε σε 1.58.15.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι web11.jpg



Ο Διευθυντής του 9ου Γυμνασίου και ο Σύλλογος Διδασκόντων καθηγητών συγχαίρουν θερμά τους συναδέλφους για την διοργάνωση της δράσης και για τις συμμετοχές τους στα δύο αγωνίσματα των 5 και 21 χιλιομέτρων και όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που στάθηκαν στην εκκίνηση των 5 χλμ, ευχόμενοι η δράση αυτή να γίνει η αφορμή να εντάξουν τον αθλητισμό στη ζωή τους και την επόμενη χρονιά να υπάρξουν ακόμα περισσότερες συμμετοχές!