Ο 47χρονος αξιωματικός του Λιμενικού που κατηγορείται για εμπορία ναρκωτικών, υπήρξε στο παρελθόν πολύ αγαπητός στην περιοχής της Στυλίδας. Και αυτό γιατί, ο εν λόγω 47χρονος, είχε πέσει στα παγωμένα νερά στα Θεοφάνια το 2019, και είχε πιάσει τον σταυρό. Σε μίνι συνέντευξη που έδωσε ο 47χρονος εκείνη την ημέρα των Θεοφανίων σε τοπικά ΜΜΕ, έδειχνε πολύ ευτυχής που έπιασε τον σταυρό. Τον Ιούλιο του 2017, δύο αδέρφια θα κάνουν βουτιά από την γέφυρα της Αγίας Μαρίνας Στυλίδας, αλλά τα μποφόρ και η φουρτουνιασμένη θάλασσα κάνουν δύσκολη την κολύμβηση, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν από πνιγμό.
Κάποιοι λουόμενοι είπαν φωνάξτε τον Σ. και έτσι και έγινε. Ο λιμενικός βούτηξε μέσα στην θάλασσα και έσωσε τα δύο παιδιά.
Τον Φεβρουάριο του 2014 σαν δύτης είχε ανασύρει νεκρό έναν οδηγό που είχε πέσει με το αυτοκίνητο στο λιμάνι της Στυλίδας. Έκτοτε όσοι θα ήξεραν τον λιμενικό στην περιοχή της Στυλίδας θα έπεσαν από τα σύννεφα ότι κατηγορείται για εμπορεία ναρκωτικών.
Ο 47χρονος λιμενικός είναι Απόφοιτος Σχολείου Βατραχανθρώπων.
Πως έγινε η σύλληψη του λιμενικού;
Συνελήφθη στο λιμάνι του Πειραιά, από αστυνομικούς της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων. Πάνω του φέρεται να βρέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης. Την επόμενη Τρίτη τα μέλη του κυκλώματος απολογούνται στον ανακριτή.
Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των Αδιάφθορων της ΕΛ.ΑΣ, η ομάδα, χρησιμοποιούσε κωδικές ονομασίες για να περιγράψει τα ναρκωτικά όπως «μαύρο» «τέτοιο» «τσοπάνης», «παραγάδι». «αγκίστρια», «λαλά», «κρουασάν», «κορίτσια», «adidas» «κυδώνια», «χρυσή κασετίνα», «αναπτήρας», «όστρακα», «τελάρο», «ψάρια» «κλειδί», «λάδια», «κόλπο».