Ο κ. Αντώνης Πουλτουρτζίδης κλινικός διαιτολόγος και η κ. Ματίνα Παγώνη Πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, ήρθα σε κόντρα μεταξύ τους σχετικά με τον εμβολιασμό κατά του covid-19 στην «Κοινωνία Ώρα MEGA».
Η κ. Παγώνη τόνισε «Μόλις ανοίξουν την Δευτέρα τα σχολεία, μετά από 15 μέρες θα φανεί τι θα γίνει. Ο αριθμός των παιδιών που έχει εμβολιαστεί είναι μικρός. Θέλει μεγάλη προσοχή. Μάσκα και τήρηση αποστάσεων πρέπει να τηρηθούν. Τα παράθυρα στις τάξεις θα πρέπει να είναι συνέχεια ανοιχτά. Η πρότασή μας είναι συνεργεία έξω από κάθε σχολείο για να εμβολιαστούν παιδιά».
Ο κ. Αντώνης Πουλτουρτζίδης κλινικός διαιτολόγος τόνισε πως «Οι δύο λέξεις που φοβίζουν την κοινωνία είναι η κίτρινη κάρτα και το πιστοποιητικό αντισωμάτων».
«Πιστέψτε με ότι αν αποδεχτώ να κάνω το εμβόλιο, να είστε σίγουροι ότι θα το αποδεχτεί ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού. Θα εμβολιαστώ μπροστά στην κάμερα εφόσον κρατηθεί η κίτρινη κάρτα και μετά την ιατρική πράξη πιστοποιούνται τα αντισώματα έναντι του κοροναϊού», είπε ο κ. Αντώνης Πουλτουρτζίδης.