Στις ιστοσελίδες newside.gr και menhouse.gr έχουν ανεβάσει ένα ρεπορτάζ για τα Τρίκαλα με τίτλο «100 χρόνια μπροστά από την υπόλοιπη ελλάδα τα τρίκαλα-πόσο μπροστά είναι αυτή η πόλη ρε παιδιά», και «100 χρόνια μπροστά απ’ την υπόλοιπη Ελλάδα: 3 πράγματα που μόνο στα Τρίκαλα θα βρεις».
Το ρεπορτάζ των ιστοσελίδων κάνει λόγο για 3 πράγματα που απολαμβάνουν οι Τρικαλινοί, όπως το ελεύθερο wi-fi, λεωφορεία χωρίς οδηγούς, και το 5G. 
Ας πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή, όντως υπάρχει ελεύθερο wi-fi στα Τρίκαλα που τρέχει με πολύ μικρές ταχύτητες κάτι που δεν το αναφέρει το ρεπορτάζ. Σαν δημοσιογράφοι δεν μπήκατε στον κόπο να κάνετε μαι σύνδεση στο wi-fi και να μετρήσετε την ταχύτητα στην ιστοσελίδα  http://www.speedtest.net/.
Το λεωφορείο χωρίς οδηγό ήρθε και έφυγε δεν είναι πλέον στα Τρίκαλα, εκτός και αν ζούμε σε άλλη πόλη και δεν το βλέπουμε. 
Όσο για το 5G γράφει ο συντάκτης επί λέξη «Έ-έ-έρχεται! Τα Τρίκαλα θα αποτελέσουν την πρώτη πόλη της Ελλάδας που θα εγκαταστήσει πιλοτικό δίκτυο 5G, με το σερφάρισμα στο ίντερνετ να περνά στο next level. Εσύ εδώ μείνε με το 3G –στα μεγάλα κέφια 4G- και πες και «ευχαριστώ». (Σκάμε απ’ τη ζήλεια μας)».