Μια ανατριχιαστική είδηση έρχεται απο την γειτονική πόλη της Λάρισας, με έναν πρώην αστυνομικό να φέρεται πως ασελγούσε σε ανήλικα κορίτσια.

Όπως κατέθεσε η πρώην σύζυγος του αστυνομικού, τα κορίτσια που φέρονται να έπεσαν θύματα του 60χρονου ήταν οι αδελφές της.


Η πρώην σύζυγος του 60χρονου κατέθεσε στην αστυνομία τα παρακάτω: 

«Μπαίνοντας στα αρχεία των εν λόγω φακέλων είδα βίντεο και φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονταν οι μικρότερες αδερφές μου, γεννημένες το 1992 και το 1986 σε ερωτικές περιπτύξεις μαζί του καθώς και γυμνές φωτογραφίες τους. Έπαθα μεγάλο σοκ και το χειρότερο είναι πως διαπίστωσα ότι το συγκεκριμένο υλικό ελήφθη όταν η γεννημένη το 1992 αδερφή μου ήταν ανήλικη, 15-16 ετών, δηλαδή περί το έτος 2006-2007 ενώ οι φωτογραφίες της γεννημένης το 1986 αδερφής μου ελήφθησαν παλαιότερα περί το έτος 2002-2003 που και η ίδια ήταν ανήλικη 16-17 ετών»

Η ιστορία είναι μπερδεμένη, καθώς ο πρώην αστυνομικός σύμφωνα με τις καταθέσεις του τονίζει, πως την είχε πιάσει επ αυτοφόρω να κάνει έρωτα με άλλον άνδρα αλβανικής καταγωγής.

Σύμφωνα με την κατάθεση ο 60χρονος είπε στους αστυνομικούς «Τον τελευταίο καιρό η σύζυγός μου διατηρεί ερωτική σχέση με κάποιον Αλβανό. Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017 ώρα 20:00 μ.μ. ήρθε στο σπίτι μου με τον Αλβανό. Τους είδα από τη βεράντα, ήταν μαζί με τον Αλβανό. Μπήκε μέσα στο σπίτι πήρε κάτι χριστουγεννιάτικα ρούχα και μου είπε απαιτητικά: "Τι θα κάνουμε θα γράψεις το σπίτι σου σε μένα. Όσο ζεις θα μένεις εσύ μόνος σου και όταν πεθάνεις θα έρθει σε μένα". Εγώ αντέδρασα και της είπα ότι έχω και παιδιά (από τον πρώτο μου γάμο) και ότι δεν θα της δώσω το σπίτι για να το απολαμβάνει ο Αλβανός και της ζήτησα να πάρει τα σκυλιά της από το σπίτι. Έφυγε λέγοντάς μου "καλά, θα τα πούμε". Εγώ τα βράδια έβαζα και τον σύρτη στην εξώπορτα του σπιτιού μου γιατί έχει κλειδιά και η σύζυγός μου και άρχισα να φοβάμαι τη νύχτα».