Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Κυριακή το απόγευμα και περί ώρα 6 θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του εσπερινού στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων, επί τη μνήμη των Τριών Ιεραρχών, Βασιλείου του Μεγάλου, Γρηγορίου του Θεολόγου και Ιωάννου του Χρυσοστόμου.

Εν συνεχεία και ώρα 8 θα παρακολουθήσει την εκδήλωση προς τιμή των εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως «ΑΓΙΟΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ» (οδός Όθωνος) με ομιλητή τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Αχίλλιο Τσούτσουρα, Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου με θέμα: «Μηνύματα των Τριών Ιεραρχών στην εποχή μας».

Την Δευτέρα το πρωί θα Λειτουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων επί τη μνήμη των Τριών Ιεραρχών, Βασιλείου του Μεγάλου, Γρηγορίου του Θεολόγου και Ιωάννου του Χρυσοστόμου.

ΘΕΙΟΝ ΚΗΡΥΓΜΑ

ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ:

Ο Πρωτοσύγκελλος π. Αλέξιος Κανίνας την Κυριακή το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων επί τη εορτή των Τριών Ιεραρχών, Βασιλείου του Μεγάλου, Γρηγορίου του Θεολόγου και Ιωάννου του Χρυσοστόμου.

Ο π. Διονύσιος Χουρμουζιάδης την Κυριακή το πρωί θα λειτουργήσει στο Ριζαριό.
Ο π. Χαρίτων Μανιτάρας την Κυριακή το πρωί θα λειτουργήσει στο Μεγαλοχώρι.