Στο πλαίσιο της 27ης ημέρας του πρωταθλήματος της Football League ΟΠΑΠ που «φιλοξενήθηκε» το απόγευμα της Δευτέρας στο γήπεδο των Περιβολίων o AOT αναδείχθηκε ισόπαλος (2-2) με τα Χανιά.

Αν και η ομάδα μας προηγήθηκε δύο φορές δεν κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από την Κρήτη.

Λίγο πριν συμπληρωθεί το 1′ οι «κυανέρυθροι»άνοιξαν το σκορ με τον Κουσκουνά ο οποίος με δεξί πλασέ έκανε το 1-0. Στο 17′ τα Χανιά έφεραν το ματς στα ίσα, έπειτα από πέναλτι που δόθηκε στον Γκέσιο από τράβηγμα του Μουμίν. Ο πρώτος ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χιώτη για το 1-1. O Σταύρος Ψιμουλάκης διαμαρτυρήθηκε για την συγκεκριμένη απόφαση των διαιτητών με αποτέλεσμα να αποβληθεί από τον πάγκο της ομάδας μας και να παρακολουθήσει τον υπόλοιπο αγώνα από τις κερκίδες.

Στην επανάληψη ο ΑΟΤ είχε ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματα του. Στο 64′ ο Σερτζίνιο αναλαμβάνει εκτέλεση φάουλ, ο Γκμπαλέ πιάνει την κεφαλιά αλλά περνάει πάνω από το δοκάρι του Πρίφτη. Στο 82′ δυνατό σουτ του Χαροντάκη αλλά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων. Το γκολ ήρθε τελικά για τους Τρικαλινούς στο 85′. Ο Στεφάνοβιτς κερδίζει πέναλτι, ο Ριζογιάννης εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 1-2.

Το τελικό 2-2 γράφτηκε στο 89′ με τον Δεινόπαπα έπειτα από φάουλ του Μασάδο. Να σημειωθεί ότι η ομάδα των Χανίων ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 10 ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Ιωαννίδη.

Οι συνθέσεις:

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σταύρος Ψιμουλάκης): Χιώτης, Ριζογιάννης, Νιάρος (46’ Γκμπαλέ), Παπαπαναγιώτου, Σαρακατσάνος, Μουμίν, Σερτζίνιο, Βρούτσινα (72’ Χαροντάκης), Ναβάρο (46’ Δουκάκης), Στεφάνοβιτς, Κουσκουνάς.



ΧΑΝΙΑ (Θωμάς Γράφας): Πρίφτης, Ιωαννίδης, Μπριλάκης, Καρτσαμπάς, Παγώνης, Μασάδο, Σάντερσον, Χατζηλιάδης (73’ Νάκας/90+3′ Καμινιώτης), Δεινόπαπας, Τσούτσης, Γκέσιος.

http://www.aotrikala.gr/