Για προσωπικές επιθέσεις που τάχα έχει κάνει ο Αλέξης Τσίπρας στον Κυριάκο Μητσοτάκη έκανε λόγο ο Αλέξης Παπαχελάς στη διάρκεια της συνέντευξης στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΙ. Όταν ο Πρωθυπουργός του ζήτησε να του πει μία από αυτές, ο Α.Παπαχελάς αναφέρθηκε σε αυτό που είχε πει λίγο πριν ο Αλέξης Τσίπρας περί πολιτικών που ενώ δεν έχουν ασχοληθεί με τίποτα άλλο εκτός της πολιτικής στη ζωή τους έχουν κάνει περιουσίες.

“Έχετε κάποιες αποδείξεις ότι αυτή η οικογένεια έχει αμύθητη περιουσία;” τον ρώτησε ο Παπαχελάς (αποδεικνύοντας ότι όποιος έχει τη μύγα- έστω για λογαριασμό του ΚυριάκουΜητσοτάκη και της ΝΔ – μυγιάζεται, με τον Αέξη Τσίπρα να απαντά ότι “εγώ δεν μίλησα για την οικογένεια Μητσοτάκη αλλά αν θέλετε να μιλήσουμε για αυτό, η οικογένεια Μητοοτάκη είναι γνωστή στη χώρα και είναι γνωστό ότι έχει δυνατότητα να ζει με πολύ μεγάλη άνεση, έχει τη δυνατότητα να έχει εξοχικό, και να το χαρούν οι άνθρωποι, δίπλα από τον κ.Χριστοφοράκο στην Τήνο για παράδειγμα. Το ξέρει ο ελληνικός λαός ότι έχει αυτήτη δυνατότητα,εγώ δεν έχω εξοχικό μεσοτοιχία με το Χριστοφοράκο στην Τήνο, τι να κάνουμε; Αλλά όταν ήρθε εδώ ο Μητσοτάκης, δεν τον ρωτήσατε ποτέ, πώς γίνεται και έχεις αυτό το εξοχικό στην Τήνο μεσοτοιχία με το Χριστοφοράκο, εμένα με ρωτάτε όμως“.

Κοσιώνη: Μην ανησυχείτε για αυτά.
Παπαχελάς: Θα τον ρωτήσουμε.
Τσίπρας: Ποτέ δεν θα το κάνετε κ.Παπαχελά.
Παπαχελάς: Νομίζετε.
Τσίπρας: Όχι είμαι βέβαιος, είμαι βέβαιος και στοιχηματίζω μαζί σας, στοιχηματίζω ότι ποτέ δεν θα το κάνετε
Κοσιώνη: Πάντως έχουν γίνει πολύ, πολύ σκληρές συνεντεύξεις για όλ τα θέματα με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς.
Τσίπρας: Πιστεύω ότι όλοι οι Έλληνες πολίτες βγάζουν σήμερα ένα πολύ σημαντικό συμπέρασμα, ότι για όλα τα δεινά αυτής της χώρας, κατ’ εσάς φταίει ο Τσίπρας
Κοσιώνη: Κύριε πρόεδρε σας βολεύει να κάνετε αυτή την ανάγνωση αλλά δεν είναι σωστή
Τσίπρας: Εσείς μπορείτε να κάντε την κριτική, αλλά πρέπει να ακούτε και τον αντίλογο.

https://thefaq.gr/