Το Αναπτυξιακό Κέντρο Θεσσαλίας και το εργαστήριο Ρομποτικής ΑΚΕΘ ROBOTICS AIRLAB σας ευχαριστεί όλους που αγκαλιάσατε με τόσο ενδιαφέρον αυτή την πρώτη ανοιχτή εκδήλωση Ρομποτικής, που έλαβε χώρα στο μουσείο Τσιτσάνη την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019, προκειμένου να ανακαλύψουν τα παιδιά τον κόσμο της ρομποτικής.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν ρομποτικές κατασκευές μαθητών δημοτικού και γυμνασίου τις οποίες οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δουν και να επεξεργαστούν από κοντά. Παράλληλα έλαβε χώρα ένα μίνι τουρνουά ποδοσφαίρου με τηλεκατευθυνόμενα ρομπότ. Οι γονείς ενημερώθηκαν για το μοντέλο εκπαίδευσης S.T.E.M. ( Science, Technology, Engineering, Mathematics) και είδαν κάποιες από τις εφαρμογές της εκπαιδευτικής ρομποτικής.

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον εμπνευστή αυτής της εκδήλωσης και εκπαιδευτή, τον κο Νώντα Αγγέλη, το προσωπικό του ΑΚΕΘ και τους δύο Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου και 11ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων που συνέβαλαν αρκετά ώστε να έχει η εκδήλωσή μας αυτήν την επιτυχία.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε όλους τους μαθητές μας που βοήθησαν τόσο κατά την προετοιμασία, όσο και καθ΄όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.