Στο ραδιόφωνο του Κόκκινου και τον Στάθη Σχινά μίλησε σήμερα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανιτης. Αναμεσα στα άλλα, ο Κώστας Αρβανίτης επεσήμανε:

«Το πραγματικά ενδιαφέρον στοιχείο από τις δημοσκοπήσεις που με εμφανίζουν δεύτερο στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων μας, είναι ότι γίνεται συζήτηση για τις Ευρωεκλογές και προβάλλεται η ανάγκη της συμμετοχής όλων!»

«Ακροδεξιά για μένα είναι ο κ. Μητσοτάκης. Είναι η ακραία μορφή της Δεξιάς πολιτικής. Τα fake news για τον πατέρα του πρωθυπουργού, η προσβολή ενός νεκρού επειδή “κάπου το διάβασε”, είναι καθαρά ακροδεξιά τακτική».

«Η οικογένεια Μητσοτάκη είναι μια οικογένεια που έχει θέσει ως στόχο τον έλεγχο όλης της χώρας. Ο τρόπος που πολιτεύονται τα μέλη της είναι εντελώς αποκαλυπτικός. Ακόμα και το σύνθημα “Η πόλη μας ανήκει”, μιλάει από μόνο του».

«Αυτές τις μέρες περιοδεύω κάθε μέρα την Ελλάδα. Επόμενος σταθμός: τα Γιάννενα!»

«Την ιστορία με το “Μακεδονικό” στη βόρεια Ελλάδα δεν την είδα, για να είμαι ειλικρινής. Αλλες είναι η αγωνίες και άλλη η εικόνα στη Μακεδονία, που βρέθηκα τις προηγούμενες μέρες: η νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική, τα εργατικά δικαιώματα – πολύ συγκρουσιακό ζήτημα στην Ευρωπαϊκή Ενωση ανάμεσα σε μας και τη Δεξιά – πράγματα που αφορούν την ευημερία των πολιτών».

https://thefaq.gr/