Post Top Ad

Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020

Η διατροφική αξία του πράσου

Το πράσο έχει στενή συγγένεια με το κρεμμύδι, και προέρχεται απο την ανατολική μεσόγειο. Η διατροφική
αξία του πράσο είναι μεγάλη με μεταλλικά στοιχεία και βιταμίνες όπως βιταμίνη Α, βιταμίνης Κ, βιταμίνης C και βιταμίνες του συμπλέγματος Β) που έχουν αποδεδειγμένα οφέλη για την υγεία. 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To trikalazoom.gr δίνει την δυνατότητα στους συμπολίτες μας να εκφράζονται ελεύθερα αλλά δεν υιοθετεί τα σχόλια κανενός.
Το περιεχόμενο διατίθεται ελεύθερα χωρίς περιορισμούς υπό τον όρο της παραπομπής στην αρχική του πηγή.
Ευχαριστούμε και καλή συνέχεια....