Το Πάσχα έρχεται, και οι συμπολίτες μας θα σπεύσουν να αγοράσουν τον παραδοσιακό οβελία για το ψήσιμο στη σούβλα. Αρνιά και κατσίκια και άλλα κρεατικά ανήμερα του Πάσχα θα ψήσουν οι Τρικαλινοί. Οι τιμές του αρνιού απο τη Μεγάλη Εβδομάδα θα ανακοινωθούν, καθώς αρκετοί κρεοπώλες βάζουν τις τιμές στις βιτρίνες των κρεοπωλείων. Στα μέσα ενημέρωσης γράφονται για τιμές στο αρνί, όπως 15-16 ευρώ το κιλό στα αστικά κέντρα, και 14 ευρώ στην Περιφέρεια.
Στα σούπερ μάρκετ η τιμή του αρνιού ενδέχεται στα 12 ευρώ.Κάποιοι συμπολίτες μας ενδέχεται να αγοράσουν άλλα κρέατα, (μπριζόλες, λουκάνικα χωριάτικα, μοσχαρίσιο κιμά, πανσέτες, κοτόπουλα, κοντοσούβλια), αντί για αρνί και κατσίκι, και να τους βγει πιο οικονομικά για το Πάσχα.
0 Comments
Δημοσίευση σχολίου
To trikalazoom.gr δίνει την δυνατότητα στους συμπολίτες μας να εκφράζονται ελεύθερα αλλά δεν υιοθετεί τα σχόλια κανενός.
Το περιεχόμενο διατίθεται ελεύθερα χωρίς περιορισμούς υπό τον όρο της παραπομπής στην αρχική του πηγή.
Ευχαριστούμε και καλή συνέχεια....