Ήταν περίπου 8 το πρωί του Σαββάτου στη Λεωφόρο Μαραθώνος, και από την θωρακισμένη BMW αποβιβάστηκε ο 38χρονος ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων. Ξαφνικά, ένα λευκό βαν μπαίνει στο βενζινάδικο, και από τις πόρτες βγαίνουν οι εκτελεστές με πολεμικά τυφέκια τύπου Καλάσνικοφ. 

Το θύμα δέχεται τις ριπές με σφαίρες από πολεμικά όπλα των εκτελεστών, με αποτέλεσμα να πέσει κάτω νεκρός. Οι δράστες - εκτελεστές μετά την δολοφονία τράπηκαν σε φυγή. 
Αργότερα βρέθηκε καμένο το βανάκι των εκτελεστών.
Ο 38χρονος ήταν γνωστός στις αρχές, καθώς συνεργάζονταν παλαιότερα με τον Μανώλη Καραγιάννη με το παρατσούκλι (σαμπρέλας). 
Ο 45χρονος Καραγιάννης είχε δολοφονηθεί τον Ιούνιο του 2018, των οδών Ναϊάδων και Αίαντος στο Παλαιό Φάληρο, από εκτελεστές που διέφυγαν με μηχανή μεγάλου κυβισμού. 
Πληροφορίες δημοσιογραφικές, κάνουν λόγο πως ο 38χρονος είχε σχέσεις και με τον δολοφονηθέντα Γιάννη Σκαφτούρο. 
Ο Γιάννης Σκαφτούρος δέχθηκε τα πυρά των εκτελεστών στην αυλή του σπιτιού του την Δευτέρα του Πάσχα στα στα Σκιούρτα.
Ο 38χρονος και στο παρελθόν είχε δεχθεί ξανά επίθεση με Καλάσνικοφ, αλλά τότε δεν τραυματίστηκε.  
Τι είπε  πατέρας του θύματος Αναστάσιος Μήτσου:
«Η νύχτα σκότωσε το παιδί μου. Σκότωσαν 38 χρόνων επιχειρηματία από το χώρο των καυσίμων γιατί δεν ενέδωσε στις απειλές τους να πληρώνει προστασία στη νύχτα και τους μπράβους για τα μαγαζιά του».

«Οι βρώμικοι αστυνομικοί ξέρουν ποιοι πληρώνουν συμβόλαια θανάτου και ποιοι κάνουν κουμάντο στη νύχτα. Έχουμε κάνει ως οικογένεια συγκεκριμένες καταγγελίες στις αρχές για το πόλεμο που δεχόμασταν. Δεν ήθελαν να υπάρχει επιχειρηματίας καυσίμων καθαρός, χωρίς να κάνει λαθρεμπόριο, καυσίμων ή να μην είναι υπόδουλος κακοποιών. Τους τελευταίους τρεις μήνες η οικογένεια και ο όμιλος έκανε επενδύσεις εκατομμυρίων σε σύμπραξη με εταιρεία κολοσσό του εξωτερικού και αυτό προκάλεσε το φθόνο και τη ζήλια των λαθρεμπόρων της νύχτας και των μπράβων».

Κλείνοντας κ. Μήτσου ανέφερε: «Ενημερώνουμε ως οικογένεια ότι το σκορ δεν θα είναι 26-1 αλλά 25-2 . Να βρεθούν οι δολοφόνοι και οι ηθικοί αυτουργοί που σκότωσαν το Γιώργο μας. Οι “έμπειροι” αστυνομικοί ξέρουν ποιοι κρύβονται πίσω από κάθε δολοφονία στην Ελλάδα. Ξέρουν ποιοι, πώς και γιατί έγινε κάθε μαφιόζικο χτύπημα. ΞΕΡΟΥΝ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ. Όχι άλλο αιμα από τους στυγνούς δολοφόνους που προέρχονται από το χωρο της νύχτας».