Δημόσια θέση υπέρ του Άρη Σερβετάλη πήρε ο Σταμάτης Γονίδης. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, μέσα από την εκπομπή “Πρωινό”, θέλησε να εκφράσει τη στήριξή του στον ηθοποιό για την απόφαση που πήρε να αποχωρήσει από την παράσταση.

«Ο άνθρωπος αυτός ποιεί ήθος, είναι μια γομολάστιχα που σβήνει τη μαυρίλα που αφήσαν κάποιοι άλλοι που κάνουν το ίδιο επάγγελμα και δίνει στον κόσμο να καταλάβει ότι υπάρχουν και κάποιοι – αρκετοί σε αυτό το επάγγελμα – που έχουν ήθος. Ο άνθρωπος αυτό που κάνει το σέβεται, σέβεται τον εαυτό του, σέβεται τον Θεό. Τι να πω, του βγάζω το καπέλο” δήλωσε ο Σταμάτης Γονίδης αναφερόμενος στον Άρη Σερβετάλη.

Ο ίδιος μίλησε και για το εμβόλιο και την επιλογή του να εμβολιαστεί με το μονοδοσικό. “Εγώ έχω κάνει το Johnson το μονοδοσικό γιατί είδα ότι αυτό το εμβόλιο δεν έχει μέσα κάποιες ουσίες που έχουν τα άλλα. Υπόψιν, το Johnson δεν έχει RNA ούτε τον ιό, μελέτησα καλά πριν κάνω κάποια κίνηση. Γιατί κάθε χρόνο εγώ ας πούμε κάνω το αντιγριπικό, το αντιγριπικό έχει μέσα χιμπαντζή, το ξέρουμε αυτό. Το Johnson δεν έχει, τι εννοώ μέσα, δεν ξέρω από ιατρική, μελέτησα και είδα ότι δεν έχει RNA και δεν έχει τον χιμπαντζή αυτό που έχει το εμβόλιο της γρίπης. Τα ξέρουν οι επιστήμονες τώρα αυτοί που ακούνε Δόξα τω Θεώ, εγώ κάθε πρωί πίνω αγιασμό και κοινωνώ κάθε δυο μήνες, αυτό νομίζω είναι μεγάλο φάρμακο. Έτσι πιστεύω” είπε.
www.enikos.gr