Το Σάββατο 16 Οκτωβρίου ο ΠΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ διοργάνωσε ποδηλατικό αγώνα ατομικής χρονομέτρησης σε ανάβαση. Η εκκίνηση έγινε στο Συκούριο Λάρισας και ο τερματισμός στο χωριό Σπηλιά 10,9km για τις μικρότερες κατηγορίες ο τερματισμός ήταν στα 5km.

Ο Π.Σ. Τρικάλων συμμετείχε με 6 άτομα από την ποδηλατική ακαδημία του. Στην κατηγορία πανκορασίδων είχαμε τις καλύτερες επιδόσεις για τις δύο κοπέλες με ισάριθμα μετάλλια. 2η τερμάτισε η Ντάκου Εύα με χρόνο 24’:09’’ και 3η η Σούλιου Κέλλυ με 24’:17’’.

Στην κατηγορία παμπαίδων οι νεαροί ποδηλάτες μας αγωνίστηκαν σε μια απαιτητική ανάβαση, με αρκετό ανταγωνισμό κερδίζοντας αγωνιστικές εμπειρίες. Ο Ζιντζόβας Κων/νος τερμάτισε 6ος με χρόνο 19’:31’’ , ο Νικολός Αλέξανδρος 8ος με χρόνο 20’:20’’, ο Μαγαλιός Ορέστης 11ος με 22’:56’’ και ο Κουτσιβέτας Αρειστίδης 14ος με 27’:18’’.

Την ερχόμενη Κυριακή 24 Οκτωβρίου στον λόφο προφήτη Ηλία διοργανώνουμε τον αγώνα ορεινής ποδηλασίας ΜΤΒ ΤΡΙΚΑΛΩΝ. Εκτός από τις αγωνιστικές κατηγορίες αθλητών, θα διοργανωθεί και αγώνας για παιδιά δημοτικών σχολείων χωρίς αγωνιστικό δελτίο. Είναι μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσουν όλα τα παιδιά τις δυνατότητες στους στο mountain bike. Περισσότερες πληροφορίες σto επόμενο δελτίο τύπου της ομάδας.

Ευχαριστούμε τους γονείς των αθλητών που στηρίζουν και βοηθάνε τα παιδιά τους να ακολουθήσουν αυτό το δύσκολο και επίπονο άθλημα. Με αυτό τον τρόπο βοηθάνε έμμεσα και όλη την ομάδα.