Ένας χρήστης του TikTok λέει ότι έρχεται από έτος 2714, προειδοποιεί για τρεις ημερομηνίες στα μέσα του Σεπτέμβρη. Ο Aery Yormany ισχυρίζεται πως είναι ταξιδιώτης του χρόνου, και ένα απο το βίντεο λέι τα εξής: «Πολλοί από εσάς δεν πιστεύετε ακόμα ότι είμαι ταξιδιώτης στο χρόνο από το έτος 2.714, οπότε θυμηθείτε αυτές τις τρεις ημερομηνίες τον Σεπτέμβριο.

11/9: Ένας εξωγήινος θα μεταφέρει 4000 ειδικευμένους εργαζομένους και παιδιά στον πλανήτη Proxima B, λόγω του επικείμενου ερχομού ενός εχθρικού είδους που έρχεται.

14/9: Ο μεγαλύτερος τυφώνας στην ιστορία πλήττει την ανατολική ακτή των ΗΠΑ, κυρίως την Νότια Καρολίνα, καθιστώντας τον πρώτο τυφώνα της Κατηγορίας 6.

26/9: Ένας χιμπατζής θα μπορεί να μιλήσει λόγω μιας μετάλλαξης στις φωνητικές χορδές του και θα έχει να πει μυστηριώδη πράγματα».

Ο χρήστης του TikTok πριν από λίγο καιρό έκανε νέες προβλέψεις για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο αλλά δεν επαληθεύτηκαν.

Πιο αναλυτικά είχε πει στις στις 3 Αυγούστου η NASA θα έβρισκε μια Γη καθρέφτη, με αντίθετη βαρύτητα, φυσική και κίνηση. Αυτός δεν συνέβη, εκτός και αν η NASA δεν το δημοσίευσε.
Επίσης, ο ίδιος είχε πει, πως ένα εξωγήινο σκάφος θα προσγειωνόταν στη Γη, και ένας διαγαλαξιακός πόλεμος θα ξεκινούσε στις 11 Αυγούστου.


Προφανώς ούτε ο διαγαλαξιακός πόλεμος έγινε, και μένει να δούμε αν θα πέσουν μέσα οι νέες προβλέψεις του.

Πάντως για να ταξιδέψει κάποιος στο χρόνο, δηλαδή αν είναι ταξιδιώτης, δεν θα έλεγε ποτέ κάτι στην ανθρωπότητα, γιατί έτσι θα άλλαζε το ρου της ιστορίας και τα μελλοντικά γεγονότα. Άρα υπήρχε πιθανότητα να μην γεννηθεί στο μέλλον, ούτε αυτός, αλλά ούτε και οι γονείς του. Πέρα από αυτό, κανείς δεν θα τον έπαιρνε σήμερα στα σοβαρά, και θα τον περνούσαν για παλαβό.