Το τέλος μίας ασφυκτικής σχέσης που ξεκίνησε από έρωτα και άφησε ορφανό ένα μωρό 11 μηνών, γράφτηκε με τον πιο άγριο τρόπο, όπως παραδέχτηκε ο 33χρονος πιλότος, λίγες ώρες πριν οδηγηθεί στα δικαστήρια. Στη νέα του κατάθεση, ο πιλότος αναφέρει πως ξύπνησε τη σύζυγό του το μοιραίο βράδυ και τη σκότωσε πιέζοντάς την επί 5 λεπτά με όλο το βάρος του σώματός του.

Πιο συγκεκριμένα, στις 3 τα ξημερώματα, στη συμπληρωματική απολογία που έδωσε στους αστυνομικούς, ο κατηγορούμενος άλλαξε το αφήγημά του περί …σφιχτής αγκαλιάς που ήθελε να πάρει την άτυχη Καρολάιν και για πρώτη φορά είπε πως για πέντε ολόκληρα λεπτά την πίεζε στο κεφάλι με όλο το βάρος του σώματός του. “Η Καρολάιν κοιμόταν μπρούμυτα και η δεξιά πλευρά του προσώπου της ακουμπούσε στο μαξιλάρι. Ξάπλωσα δίπλα της προσπαθώντας να της πω ότι αυτό που έκανε στη Λυδία ήταν πάρα πολύ άσχημο. Αυτή δεν ήθελε ούτε να με ακούσει. Μου είπε να φύγω και εγώ και η Λυδία. Τότε λοιπόν, όπως ήταν μπρούμυτα ξαπλωμένη, πήγα από πάνω της, προσπαθώντας να την κάνω να με ακούσει. Αυτή τιναζόταν για να με πετάξει από πάνω της, αλλά όσο αυτή τιναζόταν, τόσο εγώ την πίεζα γιατί το μόνο που ήθελα ήταν να με ακούσει. Ενώ ήμασταν σε αυτή την κατάσταση, εγώ από πάνω της να την πιέζω και αυτή να τινάζεται, το μπροστά μέρος του προσώπου της, δηλαδή το στόμα, η μύτη και τα μάτια της κόλλησαν στο μαξιλάρι. Δεν θυμάμαι αν εκείνη τη στιγμή της πίεσα με τα χέρια μου το κεφάλι, νομίζω όμως ότι με το βάρος του σώματός μου της πίεζα το κεφάλι. Όσο την πίεζα της είπα 2-3 φορές: "Τη μικρή δεν θα την ξαναχτυπήσεις". Αυτό όλο πρέπει να κράτησε κάνα πεντάλεπτα, μέχρι που κατάλαβα ότι η Καρολάιν είχε σταματήσει να κουνιέται. Στη συνέχεια μέσα στον πανικό μου, προσπάθησα να την συνεφέρω, είδα όμως πως αυτό ήταν μάταιο.”

Στη συμπληρωματική του απολογία ο 33χρονος προσπάθησε να τροποποιήσει και το αφήγημα για τα χέρια του τα οποία δήθεν οι δράστες της ληστείας είχαν δέσει πίσω από την πλάτη του. «Θυμάμαι ότι τα έδεσα πίσω από τα πόδια μου. Έδεσα τα πόδια μου μεταξύ τους. Στη συνέχεια έδεσα τα πόδια μου στις τάβλες του κρεβατιού και τελευταία όπως είναι φυσικό έδεσα τα χέρια μου πίσω από τα πόδια μου».

Αίσθηση πάντως προκάλεσε στους αστυνομικούς η «σκηνοθεσία» της ληστείας που είχε στήσει ο κατηγορούμενος, μακριά από συναισθηματισμούς που θα μπορούσαν να τον προδώσουν. Έτσι, μετά το έγκλημα, αφού ανακάτεψε το σπίτι, πέταξε όσα είχαν μέσα κάποια συρτάρια για να φανεί ως ληστεία, πήρε τις βέρες τους και το δαχτυλίδι αρραβώνων της Καρολάιν, τα μοναδικά αντικείμενα αξίας που είχαν, όπως είπε, τα έβαλε σε μία νάιλον σακούλα και τα πέταξε στο ντεπόζιτο της μηχανής που είχε στο γκαράζ. Τις επόμενες ημέρες μάλιστα τα πέταξε σε κάδο απορριμμάτων. Όλα αυτά τα έκανε, φορώντας τα γάντια της μηχανής του, είπε.

«Μόνο που την κοίταζα, έκλαιγα…..Από εκείνη τη στιγμή δεν έχει περάσει δευτερόλεπτο που να μην έχω μετανιώσει για ό,τι έγινε», είπε, κλείνοντας την προανακριτική ομολογία του ο 33χρονος πιλότος.

Εκτός όμως από το smartwatch που φορούσε η άτυχη 20χρονη το οποίο αποκάλυψε τα έξι μαρτυρικά λεπτά της Καρολάιν, και το κινητό τηλέφωνο του 33χρονου πιλότου, φανέρωσε αποκαλυπτικά στοιχεία, διαψεύδοντας τα περί λιποθυμίας του κατηγορουμένου. Όπως φάνηκε από το κινητό του, στις 4:24 τα ξημερώματα οπότε ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι έχασε τις αισθήσεις του, ο κατηγορούμενος το έβγαλε από τη φόρτιση, μπήκε στα μέιλ του και διένυσε μέσα στο σπίτι απόσταση συνολικού μήκους πάνω από 99 μέτρα.

https://www.zougla.gr/