Το μυστήριο της δολοφονίας μίας 64χρονης γυναίκας η οποία εντοπίστηκε χθες έξω από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα προσπαθούν να λύσουν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν αναλάβει την υπόθεση.

Η γυναίκα βρέθηκε στις 21:10 το βράδυ πεσμένη στον δρόμο από περαστικούς, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Το θύμα εντοπίστηκε στη συμβολή των οδών Αιόλου και Πραξιτέλους και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε τραύμα στο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια κατέληξε.

Ειδικότερα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η γυναίκα, η οποία είναι διαζευγμένη, έφερε τραύματα από πυροβολισμούς στο κεφάλι και στον ώμο.

Καλά ενημερωμένες πηγές, μιλώντας στο zougla.gr, ανέφεραν πως οι έρευνες των Αρχών στρέφονται στο οικογενειακό περιβάλλον του θύματος, καθώς φέρεται να είχε οικονομικές διαφορές με συγγενικό της πρόσωπο, ενώ αναμένονται και καταθέσεις ατόμων που γνώριζαν την άτυχη γυναίκα, αφού εκτιμάται ότι θα βοηθήσουν τους αστυνομικούς να φθάσουν στην ταυτότητα του δράστη ή των δραστών.

Από χθες οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. προσπαθούν να εντοπίσουν τον σύζυγο της γυναίκας, με τον οποίο είναι σε διάσταση και ο οποίος από χθες το βράδυ αγνοείται.
ΠΗΓΗ: www.zougla.gr