Πρόκειται για την Qiu Yun Lin η οποία είχε εξαφανιστεί στις 17 Οκτωβρίου απο την περιοχή του Μεταξουργείου Σε μία 38χρονη Κινέζα ανήκει το πτώμα που βρέθηκε διπλωμένο μέσα σε βαλίτσα στο δάσος των Βιλίων. Πρόκειται για την Qiu Yun Lin η οποία εξαφανίστηκε στις 17 Οκτωβρίου απο την περιοχή του Μεταξουργείου. Το πτώμα της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε από κυνηγούς το βράδυ της Τρίτης και οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών κατάφεραν να την ταυτοποιήσουν από τα αποτυπώματά της.

Σημειώνεται πως το Χαμόγελο του Παιδιού είχε ενημερωθεί για την εξαφάνιση της γυναίκας και ανήρτησε Missing Alert καθώς οι οικείοι της υποστήριξαν οτι συντρέχουν λόγοι που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή της. Την ημέρα της εξαφάνισης φορούσε μαύρα παπούτσια, τζιν παντελόνι, μαύρο μπουφαν και καφέ τσάντα. Είχε ύψος 1.55 και κανονικό βάρος.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση -η οποία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης- διαπιστώθηκε αρχικά ότι η σορός ανήκει σε γυναίκα ηλικίας περίπου 35 ετών, ύψους 1,55 έως 1,58 μ.

Η διαπίστωση αυτή περιόρισε σε πέντε τον αριθμό των εξαφανισμένων γυναικών, ανάμεσα στις οποίες αναζητούνταν η ταυτότητα του θύματος και λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι διαπιστώθηκε ότι το θύμα είναι 38χρονη Κινέζα, η εξαφάνιση της οποίας είχε δηλωθεί τον Οκτώβριο. Τα ίχνη της είχαν χαθεί στο κέντρο της Αθήνας και εκεί ξεκινά η έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών της άγριας δολοφονίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογριάς δεν εντόπισε κακώσεις και επειδή η γυναία ήταν νεκρή επί μεγάλο διάστημα -επομένως ήταν σε προχωρημένη σήψη-, η αιτία θανάτου παραμένει απροσδιόριστη. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, οι δράστες φέρεται να τη σκότωσαν -πιθανότατα δια στραγγαλισμού- και αμέσως να την έβαλαν στη βαλίτσα.

Στο μεταξύ το «Χαμόγελο του Παιδιού» με ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι «η αναζήτηση της 38χρονης Lin Qiu Yun δυστυχώς είχε τραγική κατάληξη, καθώς σήμερα ταυτοποιήθηκε η σορός της η οποία εντοπίστηκε σε βαλίτσα στην περιοχή Βίλια Αττικής. Τα αίτια του θανάτου της διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές. Η Lιn Qiu Yun είχε εξαφανιστεί στις 17.10.2020, από την περιοχή του Μεταξουργείου. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της και στις 24.10.2020 προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος των οικείων της καθώς συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο». «"Το Χαμόγελο του Παιδιού" εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της Lin Qiu Yun και θα βρίσκεται δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν», καταλήγει η ανακοίνωση. 
anatakti
http://www.newsnowgr.com/article/1373528/vilia-afti-einai-i-38xroni-kineza-pou-vrethike-nekri-mesa-se-valitsa.html