Σήμερα στις 10:30 το πρωί θα οδηγηθούν στην τελευταία τους κατοικία τα δύο αδέρφια από τη Μακρινίτσα Πηλίου. Ο 30χρονος Γιώργος και 28χρονη Κωνσταντίνα έχασαν τη ζωή τους τη Δευτέρα, από τα χτυπήματα που δέχτηκαν με μαχαίρι από τον 31 ετών δράστη και σύζυγο της άτυχης κοπέλας, με την οποία είχαν ένα μικρό παιδί. Με τρεις μαχαιριές επήλθε ο θάνατος της 28χρονης και με δύο του αδερφού της, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση.

Απαρηγόρητοι είναι οι γονείς των δύο παιδιών, που καλούνται να μεγαλώσουν το δυόμισι χρόνων εγγονάκι τους. «Τι να την κάνω τη ζωή μου τώρα;» λέει ο πατέρας των θυμάτων, ο οποίος αποκάλυψε ότι «δεν είναι η πρώτη φορά που ο δράστης ήταν βίαιος και επιθετικός...».

Η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο των δύο αδελφών

«Τρώση του μυοκαρδίου από χτυπήματα με νύσσον και τέμνον όργανο» είναι τα αίτια του θανάτου της 28χρονης Κωνσταντίνας και του Γιώργου, οι οποίοι δολοφονήθηκαν στο σπίτι τους στη Μακρινίτσα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση της αρμόδιας υπηρεσίας της Λάρισας.

Η μητέρα των δύο παιδιών σε δηλώσεις της για το φονικό είπε ότι ο 31 ετών πρώην γαμπρός της είχε πάει αποφασισμένος στο σπίτι της οικογένειας για να σκοτώσει: «Έτρεξα να προστατεύσω το εγγονάκι μου, που το είχα επάνω. Λέει η κόρη μου: “Μαμά, κλείσε τις πόρτες”. Κατέβηκα κάτω και άρχισε να με χτυπάει. Μου έβγαλε ένα μαχαίρι τεράστιο μπροστά μου και άρχισε να με χτυπάει. Εκείνη τη στιγμή κατέβηκε η κόρη μου. Εγώ πιστεύω ότι θα σκότωνε εμένα αν δεν κατέβαινε η κόρη μου εκείνη τη στιγμή. Και άφησε εμένα και ξεκίνησε την κόρη μου» είπε η κα. Αθανασία και πρόσθεσε: «Μετά βγήκε έξω, αφού έκανε ό,τι έκανε, και εκείνη τη στιγμή ερχόταν ο γιος μου. Και ξεκίνησε τον γιο μου μετά να χτυπάει και το παιδί δεν πρόλαβε να αντισταθεί».
https://www.zougla.gr/