Αύριο Παρασκευή 19/2/2021 Ανοικτά τα σχολεία στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων. Από τις 9:30 το πρωί στο Δήμο Μετεώρων (μόνο στην πόλη της Καλαμπάκας)

Κλειστές θα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες του Δήμου Μετεώρων Αγιόφυλλου, Αμπελίων, Ασπροκκλησιάς, Βασιλικής, Διάβας, Θεόπετρας,

Καστρακίου, Οξύνειας, Παναγίας και Χρυσομηλιάς Από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων ανακοινώνεται ότι για την Παρασκευή 19/2/2021, οι σχολικές μονάδες των Δήμων Τρικκαίων, Πύλης και Φαρκαδόνας της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων θα λειτουργήσουν κανονικά. Στο Δήμο Μετεώρων κατόπιν απόφασης του Δημάρχου θα λειτουργήσουν από τις 9:30 το πρωί τα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία μόνο της πόλης Καλαμπάκας. Θα παραμείνουν κλειστές όλες οι περιφερειακές σχολικές μονάδες του Δήμου Μετεώρων, συγκεκριμένα: Αγιόφυλλο, Αμπέλια, Ασπροκκλησιά, Βασιλική, Διάβα, Θεόπετρα, Καστράκι, Οξύνεια, Παναγία, Χρυσομηλιά, λόγω παγετού και χαμηλών θερμοκρασιών. Κατόπιν τούτου συνεχίζεται η εξ αποστάσεως εκπαίδευση, μόνο στις σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων που παραμένουν κλειστές.