Για την Πέμπτη 18/2/2021 Ανοικτά τα Δημοτικά Σχολεία των Δήμων Τρικκαίων, Πύλης και Φαρκαδόνας. Ανοικτά από τις 9:30 το πρωί στο Δήμο Μετεώρων (μόνο της πόλης Καλαμπάκας)

Θα παραμείνουν κλειστές οι σχολικές μονάδες Αγιόφυλλου, Αμπελίων, Ασπροκκλησιάς, Βασιλικής, Διάβας, Θεόπετρας, Καστρακίου, Οξύνειας, Παναγίας, Χρυσομηλιάς, Ελάτης,

Στουρναραίικων και Διάσελλου

Από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων ανακοινώνεται ότι

για την Πέμπτη 18/2/2021, η λειτουργία των σχολικών μονάδων κατόπιν αποφάσεων των Δημάρχων είναι η παρακάτω:

Δήμος Τρικκαίων: τα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία του Δήμου

Τρικκαίων θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Πύλης: τα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία του Δήμου Πύλης θα λειτουργήσουν κανονικά, εκτός των σχολικών μονάδων Ελάτης και Στουρναραίικων

που θα παραμείνουν κλειστά λόγω του έντονου παγετού και των ιδιαίτερα χαμηλών

θερμοκρασιών.

ΟΙ

OUVC

LKO

Δήμος Φαρκαδόνας: τα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία του Δήμου Φαρκαδόνας θα λειτουργήσουν κανονικά, εκτός των σχολικών μονάδων Διάσελλου (Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο) που θα παραμείνουν κλειστά λόγω παγετού και χαμηλών θερμοκρασιών.

Δήμος Μετεώρων: θα λειτουργήσουν από τις 9:30 το πρωί τα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία μόνο της πόλης Καλαμπάκας. Θα παραμείνουν κλειστές όλες οι περιφερειακές σχολικές μονάδες του Δήμου Μετεώρων, συγκεκριμένα: Αγιόφυλλου, Αμπελίων, Ασπροκκλησιάς, Βασιλικής, Διάβας, Θεόπετρας, Καστρακίου, Οξύνειας, Παναγίας, Χρυσομηλιάς, λόγω παγετού και χαμηλών θερμοκρασιών.

Κατόπιν τούτου συνεχίζεται η εξ αποστάσεως εκπαίδευση, μόνο στις σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων που παραμένουν κλειστές.

ΟΙ

VOU

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Π.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΡΙΚΑΛΗΣ