Πέντε ημέρες χωρίς ρεύμα στη Σταμάτα. Σε απόγνωση κάτοικος της περιοχής. «Δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα – Είναι ανύπαρκτοι και ελεεινοί»


Κραυγή απόγνωσης από τους κατοίκους της Σταμάτας, της Δροσιάς και του Αγίου Στεφάνου, που παραμένουν χωρίς ρεύμα και χωρίς θέρμανση εδώ και ημέρες. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση κατοίκου της Σταμάτας, που μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε ότι έχει αναγκαστεί να καίει ξύλινα κρεβάτια για να ζεσταθεί.


«Είμαστε από την Κυριακή χωρίς ρεύμα. Καίμε κρεβάτια και καρέκλες για να ζεσταθούμε» υπογράμμισε η κ. Μαρία, η οποία μάλιστα ανέφερε ότι κατοικεί στο κέντρο της Σταμάτας. «Είναι ανύπαρκτοι και ελεεινοί» σημείωσε.

Όπως είπε, μάλιστα, στο σπίτι έχουν και ένα μωρό και κάνουν ό,τι μπορούν για να μπορέσουν να ζεσταθούν. Η ίδια κατήγγειλε ότι ούτε στο σπίτι της ούτε στη γειτονιά έχει περάσει κανείς, κανένα συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ, μόνο κάποια εκχιονιστικά.


Καμία βοήθεια δεν έχει λάβει και από το δήμο. «Δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα» ανέφερε χαρακτηριστικά. Ευτυχώς, όπως είπε, υπάρχει η αλληλεγγύη των γειτόνων που έχει βοηθήσει εκείνη και την οικογένειά της μέχρι στιγμής.


https://www.avgi.gr/