Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους το μέγεθος της θηριωδίας.

Σοκ έχει προκαλέσει στην Αργεντινή η δολοφονία ενός νεαρού από έναν σατανιστή ο οποίος του ξερίζωσε την καρδιά ενώ ήταν ακόμα ζωντανός πριν τελικά να τον αποκεφαλίσει.



Η ακέφαλη σορός του Μάρκο Κορέα βρέθηκε κοντά σε ένα σημείο λατρείας της θεότητας San La Muerte (μτφ. ο Άγιος Θάνατος).O Μάρκο Κορέα

Η αστυνομία έχει συλλάβει τον 34χρονο δράστη, έγινε γνωστό μόνο το όνομά του, Καρλος Λ., ο οποίος αναρτούσε συχνά φωτογραφίες σατανιστικού περιεχομένου στα social media.

«Ακόμα δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί δολοφονήθηκε. Εγώ το συνδέω με κάποια τελετή κρίνοντας από τον τρόπο» δήλωσε ο θείος του θύματος.

Τα ίχνη του Κορέα είχαν χαθεί από τις 4 Οκτωβρίου με αστυνομικούς να εντοπίζουν τη σορό του σε έναν κάδο σκουπιδιών δέκα ημέρες αργότερα αφού έλαβαν μια ανώνυμη πληροφορία.

«Είμαι 15 χρόνια εισαγγελέας και δεν έχω βρεθεί ποτέ ξανά αντιμέτωπος με ένα τόσο αποτρόπαιο έγκλημα που διαπράχθηκε με τόση αγριότητα και μίσος» δήλωσε ο εισαγγελέας Εντουάρντο Λάγκο. «Εδώ μιλάμε για το κακό στην πιο ξεκάθαρη μορφή του, δεν μιλάμε για τρέλα, μιλάμε για μια συνειδητή πράξη κακίας» πρόσθεσε.
https://www.tromaktiko.gr/
Newsbomb.gr.