Αίσθηση προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του Αντώνη Κανάκη κατά του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στις οποίες κατηγόρησε τον παρουσιαστή για αντιγραφή και έλλειψη σεβασμού και χαρακτήρισε την εκπομπή «Live Tonight» κακέκτυπο της εκπομπής «Βινύλιο». Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν άργησε να δώσει την δική του απάντηση μέσα από τον αέρα της εκπομπής του, περνώντας στην αντεπίθεση και αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του παρουσιαστή.

«Έχουμε πάρει πάρα πολλά μηνύματα και περιμένετε σήμερα να απαντήσω γιατί κάποιος κύριος, κριτής και τιμητής των πάντων που έσωσε την τηλεόραση και πήγε και στο Youtube να σώσει και το Youtube, κατηγόρησε αυτή την εκπομπή», σχολίασε μέσα από το δικό του βήμα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, εξηγώντας πως η έκτακτη εκπομπή του ζητήθηκε με στόχο την ψυχαγωγία μέσα στην πρωτοφανή κατάσταση με τον κορωνοϊό.

«Θα μπορούσα να πω "όχι" και να μείνω στα πολύ καλά νούμερα του The Tonight Show και να κάθομαι σπίτι μου σήμερα Παρασκευή και να κοιμάμαι. Αλλά είπα "πάμε". Δεν σκέφτηκα ούτε για lead-in) γιατί ήξερα ότι τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Δεν το σκέφτηκα όμως καθόλου, όπως το σκέφτονται κάποιοι άλλοι κριτές και τιμητές που, αν δεν πάρουν καλό lead in, δεν βγαίνουν ποτέ στην τηλεόραση, ή μάλλον το ψάχνουν μανιακά», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, αφήνοντας με τη σειρά του τις δικές του αιχμές για τις ενστάσεις των Ράδιο Αρβύλα στις συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ. Λίγο αργότερα ανέβασε τους τόνους: «Ακούσαμε τόσες πολλές ανοησίες και είχα ετοιμάσει πολλά για απάντηση σε αυτόν τον κύριο, πάρα πάρα πολλά. Και εσείς που βγάζετε γρήγορα συμπεράσματα θα παθαίνατε ένα "πατατράκ". Όμως λόγω αυτής της κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα, δεν θα πέσω σε αυτό το ξεκατίνιασμα το αστείο. Δεν μπορεί η Ελλάδα να περνάει τόσο δύσκολα, όλος ο πλανήτης να περνάει τόσο δύσκολα, να χάνουμε ζωές, άνθρωποι να μην μπορούν να δουν τα παιδιά τους, τα εγγόνια τους, να μην μπορούν να αγκαλιάσουν την μάνα τους, και να κάνουμε ξεκατίνιασμα τηλεοπτικό και να ασχολούμαστε με - συγγνώμη για την φράση - με μ*******».

Απαντώντας επί της ουσίας για το μινιμαλιστικό φορμάτ, είπε: «Δεν είχαμε πολλά μέσα [...] να διασκεδάσουμε τον κόσμο αλλά με τι; Ρεπόρτερ δεν υπάρχουν, κόσμος δεν υπάρχει, πλατό δεν υπάρχει. Να κάνουμε το The Tonight δεν γίνεται, δεν έρχονται οι καλεσμένοι, φοβούνται, με το δίκιο τους. Ούτε η μπάντα μπορεί να 'ρθει. Τι να κάνουμε; Και έτσι λοιπόν εμφανιστήκαμε και είμαστε εδώ»
http://www.newsnowgr.com/
http://www.tvnea.com