Η Ιωάννα προσέχει τη διατροφή της και γυμνάζεται καθημερινά και φυσικά το αποτέλεσμα… είναι εμφανέστατο!
Η Ιωάννα Τούνη έχει ένα αξιοζήλευτο κορμί και τέλειες αναλογίες… Μπορεί να μην κέρδισε το My Style Rocks, όμως δεν υπάρχει κανείς που να μην την θυμάται!
Πρόσφατα, η Ιωάννα είχε βρεθεί στο Happy Day και είχε πει για τη Λένια, μία φίλη της που πήγε στο GNTM«Η Λένια μπορεί να είναι μοντέλο. Έχει τις αναλογίες, το ύψος. Είναι πολύ εντυπωσιακή και όμορφη… Πιστεύω πώς σε ό,τι ειπώθηκε έχει πέσει πολύ μοντάζ. Δεν γίνεται να παίρνουν όλοι οι κριτές τα ίδια ψυχοφάρμακα. Την μία ήταν χαμογελαστοί και την άλλη ξαφνικά συννέφιαζαν. Κάτι έχει γίνει… Δεν ήταν σωστό να μπουν στο Instagram της κοπέλας. Πιστεύω ότι τους ενόχλησα εγώ και πιστεύω ότι κόπηκε στο μοντάζ… Η Λένια έχει ένα πάρα πολύ ωραίο Instagram, καμία σχέση μ’ εμένα. Την στηρίζω παρόλο που δεν κάνουμε παρέα πια… Υπήρχε κακή συμπεριφορά απέναντί της χωρίς λόγο…»!
Η Ιωάννα Τούνη τα έχει αφήσει αυτά πίσω της και συνεχίζει να δημοσιεύει υπέροχες φωτογραφίες της. Αυτή τη φορά πόσταρε μία φωτογραφία και μας έδειξε ότι πήγε σε διατροφολόγο… Μείνει έτσι Ιωάννα, έτσι μας αρέσεις!


Δείτε πόσα κιλά είναι αλλά και το ύψος και την ηλικία της Τούνη!
https://www.tromaktiko.gr/
Πηγή: www.gossip-tv.gr