Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ το Σάββατο 5 Οκτωβρίου το απόγευμα στις 6:15, επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί μπροστά στα προπύλαια του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου Τρικάλων άπαντα τα σωζόμενα Ιερά Λείψανα των εν Τρίκκη Αγίων, ήτοι του Αγίου Βησσαρίωνος, του Αγίου Νικολάου του εκ Μετσόβου, του Αγίου Δανιήλ του εκ Τσιοτίου, του Αγίου Εφραίμ Τρίκκης και του Αγίου Αρσενίου Επισκόπου Ελασσώνος. Εν συνεχεία θα συγχοροστατήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ κατά την Ακολουθία του Εσπερινού. Ακολούθως θα συμμετέχει της Ιεράς Λιτανεύσεως των σωζόμενων Τιμίων Λειψάνων των εν Τρίκκη Αγίων, του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλήτου και της Ιεράς Εικόνος των Αγίων προς την Κεντρική Πλατεία.

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου το πρωί θα συλλειτουργήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ στον πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον ίδιο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό επί τη εορτή της Συνάξεως πάντων των εν Τρίκκη Αγίων.

Από την Τρίτη 8 Οκτωβρίου θα βρίσκεται στην Αθήνα όπου και θα συμμετάσχει στις εργασίες της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.


ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ