Ένα δημοσίευμα «φάουλ» απο τρικαλινή ιστοσελίδα, που έγραψε πως ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα «επισκέφθηκε» τα Τρίκαλα, ήταν η αφορμή να ξεσπάσει στο twitter.
Την είδηση... ποια είδηση(;) την αναπαρήγαγαν τα αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης, αλλά και πολλά ΜΜΕ της Ελλάδας, τα οποία φέρεται να  διάβασε ο Έντι Ράμα και έγραψε τα παρακάτω στο twitter:


«Καλά ένας ελληνικός «σκουπιδοτενεκές», αλλά εσείς στην Αλβανία, που να σας πάρει η οργή, δε μπορούσατε να επιβεβαιώσετε την είδηση εάν ήμουν εδώ ή έφυγα κρυφά για διακοπές στην Ελλάδα;

Όχι στην Ελλάδα, αλλά πουθενά εκτός της Αλβανίας, δεν πήγα διακοπές, από το καλοκαίρι του 2013 μέχρι και το καλοκαίρι του 2020, αλλά και πιο μετά.
«Καληνύχτα παιδάκια»

Επίσης, επ’ ευκαιρία, για να το κατανοήσετε, μιας και δεν το γνωρίζετε ακόμα (διότι τα πλήρως κατανοητά πράγματα στη γενικότητα και ιδιαίτερα τα κυβερνητικά δε σας ενδιαφέρουν).

Η μετακίνηση για διακοπές εντός των αλβανικών ορίων ισχύει και για τους ίδιους τους υπουργούς της κυβέρνησης. Γι’ αυτό «καληνύχτα» από το Σουρέλι.»


Πάντως ο κύριος Ράμα όταν γράφει δημόσια στο twitter θα πρέπει να κρατά μια διπλωματική στάση.... και όχι να τον παρασύρει ο εκνευρισμός μιας fake news είδησης.