Μόλις επικοινωνήσαμε με το ΑΤ ΜΕΤΕΩΡΩΝ (ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ) και τους αναφέραμε ότι θα γίνει αύριο μήνυση στον ιδιοκτήτη και παντος υπευθύνων .

Μιλησαμε με τον αξιωματικό υπηρεσίας και ζητήσαμε ΑΜΕΣΑ να πάρει τον εισαγγελέα τηλέφωνο και να μας δώσει άδεια να στείλουμε τον Χρήστο Κτενά μαζί με γιατρο να ελέγξουν το αλογο ,να γίνουν εξετάσεις και να βγει μια επίσημη γνωμάτευση .
Πληροφορίες μας είπαν πως ο ιδιοκτήτης έχει παει γιατρούς και πιθανόν θα γίνει ευθανασία στο ζωο.

Επειδή όμως γνωρίζουμε πως είναι τα κυκλώματα και η κατάσταση του ατυχου ιππου μας δείχνει ξεκάθαρα την εικόνα του πως εχει περάσει ,και για ποιον λόγο βρισκόταν εκεί η μήνυση είναι δεδομένη για κακοποίηση ,παραμέληση και εγκατάλειψη .

Να ενημερώσω πως το ΑΤ ΜΕΤΕΩΡΩΝ στην αρχή μας αρνήθηκε να καλέσει εισαγγελέα καθώς όπως είπε δεν είναι στην αρμοδιότητα τους , τον ενημερώσαμε πως είναι και στην αρμοδιότητα του και σε περιπτωση που δεν επιληφθεί του θέματος όπως προειπαμε θα ενημερωθεί και ο αρμόδιος εισαγγελέας για την ανευθυνότητα και την μη τηρηση των διαδικασιών .

Σε 1 ώρα απο τώρα δηλαδή στις 17.02 θα καλεσουμε πάλι για να μας πουν αν δέχτηκε ο εισαγγελέας και δίνει τηλεφωνικη παραγγελία να πάει ο Christos Ktenas μαζί με γιατρο για να γίνουν όλα αυτά που ενημέρωσαμε.

Σε περίπτωση που ο ιππος θα μπορεί να ταξιδέψει στην κατάσταση του , θα προσπαθήσουμε να τον φέρουμε εδώ και να παλέψουμε για την ζωή του και να ζήσει για οσο ο Θεος θέλει αξιοπρεπέστατα..

Ας ευχηθούμε ότι αυτο το πλάσμα δεν θα το κοιμησουν αδίκως επειδή κάποιοι καθυστερησαν και το παίζουν προστασια των ιπποειδων και θα κάνουμε τα πάντα για να δικαιωθει η ψυχούλα του για όλα όσα τραβηξει για να φτάσει σε αυτο το σημείο .

Με εκτίμηση
Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΖΕΜ
απο facebook ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΕΓΑΡΩΝ