Την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019 στο 4ο Γυμνάσιο Τρικάλων «Γιώργος Σεφέρης» πραγματοποιήθηκε μια όμορφη αποχαιρετιστήρια γιορτή για τους μαθητές της Γ΄ τάξης του σχολείου μας. Η γιορτή η οποία διοργανώθηκε από τα παιδιά και απευθύνονταν στα παιδιά, στους γονείς και στους καθηγητές του σχολείου ξεκίνησε με την αποχαιρετιστήρια ομιλία της Διευθύντριας του σχολείου κ. Τσιοτινού Αθανασίας η οποία αποχαιρέτησε τη Γ΄ Γυμνασίου εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου, ευχήθηκε καλή τύχη στους μαθητές και τους συμβούλεψε στο μακρύ ταξίδι της ζωής τους να διατηρήσουν τις αρχές και τις αξίες που διδαχθήκανε στο 4ο Γυμνάσιο, να πετυχαίνουν όλους τους στόχους που θα θέτουν και να θυμούνται πάντα ότι μόνο με υπομονή, επιμονή και προσπάθεια θα τους κατακτήσουν και να θυμούνται ότι μεγαλύτερη αξία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός.

Έπειτα, απηύθυναν χαιρετισμό ο κ. Κολώνας Κώστας, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και η μαθήτρια Αθανασία Κολίτσα εκ μέρους του δεκαπενταμελούς του σχολείου. Η βραδιά συνεχίστηκε με χορούς από ομάδα μαθητών της Γ΄ Γυμνασίου, οι οποίοι χόρεψαν καλαματιανό, συρτό, νησιώτικο συρτό, ικαριώτικο και χασαποσέρβικο, στο οποίο συμμετείχαν όλοι οι παρευρισκόμενοι μαθητές της Γ’ τάξης. Στη συνέχεια, ο μουσικός Σακκάς Αποστόλης με την παρέα του, ανέβασε το κέφι στα ύψη, ερμηνεύοντας όμορφα λαϊκά τραγούδια, ξεσηκώνοντας μαθητές και καθηγητές οι οποίοι ανέδειξαν τα χορευτικά τους ταλέντα. Ο χορός συνεχίστηκε με μουσικό πρόγραμμα που επιμελήθηκε η μουσικός του σχολείου μας κ. Παναγοπούλου Αθηνά. Η γιορτή έκλεισε με την απονομή των απολυτήριων τίτλων, των αναμνηστικών δώρων και φωτογραφιών που ετοίμασε για τα παιδιά ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας. Στο τέλος της γιορτής, μαθητές, καθηγητές, γονείς και φίλοι του σχολείου απόλαυσαν πλούσιο μπουφέ με πολλά φαγητά και γλυκά.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων ευχαριστεί θερμά το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για τα αναμνηστικά και τις φωτογραφίες που χάρισε στα παιδιά καθώς και για την στήριξη και τη βοήθεια που παρείχε στη σχολική μονάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, όλους τους γονείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του σχολείου και έφεραν γλυκά, την εταιρεία. Κλιάφα που προσέφερε τα αναψυκτικά, την Pizza Fun για τις πίτσες που πρόσφερε, τον κ. Παππά Φώτη που επιμελήθηκε τον ήχο. Τέλος, ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας το Meat Hall Καλλιάγρας για την προσφορά των κρεάτων, το ζαχαροπλαστείο Παλλάς για τα υπέροχα γλυκά, τον κ. Λαφαζάνη Βασίλη που επιμελήθηκε το φωτισμό και δώρισε στο σχολείο μας τους προβολείς της εισόδου και το φίλο μουσικό Σακκά Αποστόλη, με την παρέα του τον Σακκά Γιάννη, το Λιάκο Γιάννη και τον Κώρη Χρήστο, μαθητή της Α΄ Γυμνασίου του σχολείου μας που έπαιξαν και τραγούδησαν αφιλοκερδώς για εμάς.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 4ου Γυμνασίου Τρικάλων « Γιώργος Σεφέρης»