Post Top Ad

24 Απρ 2019

Η διατροφική αξία του λάχανου

Το λάχανο είναι πλούσιο σε βιταμίνη C και θείο, και απομακρύνει τις τοξίνες απο τον ανθρώπινο οργανισμό.
Καλλιεργείται του φθινοπωρινούς μήνες στα Τρίκαλα.

Τρώγεται ωμό αφού πλυθεί καλά με νερό.
Κατά προτίμηση το λάχανο να είναι βιολογικής καλλιέργειας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To trikalazoom.gr δίνει την δυνατότητα στους συμπολίτες μας να εκφράζονται ελεύθερα αλλά δεν υιοθετεί τα σχόλια κανενός.
Ευχαριστούμε και καλή συνέχεια....