Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ το Σάββατο 4 Αυγούστου το πρωί θα μεταβεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης όπου θα συμμετάσχει στο τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κυρού Ιγνατίου.

Την Κυριακή 5 Αυγούστου το πρωί θα μεταβεί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λαρίσης όπου θα συμμετάσχει στο μνημόσυνο της μακαριστής Μαρίας Σπαλέρα.

Την Κυριακή το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος χωρίου Σωτήρα.

Τη Δευτέρα 6 Αυγούστου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Περτουλίου.

Το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στις 5:00 στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Λειβαδοχωρίου,στις 6:30 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Παραμέρου και στις 8 στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων Βαθυρρεύματος.

Την Τρίτη 7 Αυγούστου το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στις 7:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αγρελιάς.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Αιμιλιανού, Επισκόπου Κυζίκου.

Την Τετάρτη 8 Αυγούστου το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στις 6:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Χριστοφόρου Λυγαριάς και στις 8 στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων Πηγής.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Αποστόλου Ματθίου.

Την Πέμπτη 9 Αυγούστου το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στις 6 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Αθαμανίας και στις 8 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής χωρίου Αγία Παρασκευή (Τζιούρτζια).

Την Παρασκευή 10 Αυγούστου το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στις 6:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γλύνους και στις 8 στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Σερβωτών.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής του θαύματος του Αγίου Σπυρίδωνος εν Κερκύρα.

Την Κυριακή 12 Αυγούστου το πρωί θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων και θα τελέσει την εις Πρεσβύτερο Χειροτονία του π. Χριστοδούλου Σπηλιά.

Το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στις 6:30 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Κλοκωτού και στις 8 στον Ιερό Ναό Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ζάρκου.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Οιχαλίας με την ευκαιρία της Αποδόσεως της εορτής της Μεταμορφώσεως του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος Ημών Ιησού Χριστού.

Τη Δευτέρα 13 Αυγούστου στις 7:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού και των Εγκωμίων προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης. Ακολούθως θα προεξάρχει της Ιεράς Λιτανεύσεως του Επιταφίου της Υπεραγίας Θεοτόκου. Εν συνεχεία θα Χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων (Όρθρο, Εγκώμια προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου και Θεία Λειτουργία).

Την Τρίτη 14 Αυγούστου το απόγευμα στις 7:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ελάτης.

Την Τετάρτη 15 Αυγούστου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γαρδικίου.

Το απόγευμα στις 7:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Μεθέορτου Εσπερινού και των Εγκωμίων προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Διαλεκτού.