Φέτος, η 4η γιορτή θα πραγματοποιηθεί στις 7-8-9 Σεπτεμβρίου. Ο βασικός στόχος είναι η ανάδειξη των μανιταριών και της υψηλής διατροφικής τους αξίας, αλλά και το τεράστιο εύρος των ειδών τους που διαθέτει η χώρα μας το οποίο εν πολλοίς, παραμένει αναξιοποίητο.
Στα πλαίσια αυτά, διοργανώνονται διάφορες δράσεις κατά την διάρκεια του τριημέρου (συλλογή – ταυτοποίηση μανιταριών, μανιταρομαγειρέματα, σεμινάρια μανιταρογνωσίας, συναυλίες, δράσει για παιδιά και λοιπά). Όλα αυτά προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ.
Κάθε χρόνο, επισκέπτονται την γιορτή χιλιάδες κόσμος, γεγονός οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο ότι έχει αγκαλιαστεί από το σύνολο των φορέων της περιοχής, καθώς και από τον Δήμο Καλαμπάκας και την Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Στην βάση αυτή, ζητάμε από εσάς την στήριξη σας, ως χορηγός επικοινωνίας, προκειμένου η γιορτή να γίνει όσο το δυνατόν περισσότερο γνωστή.
Εμείς με την σειρά μας, αναλαμβάνουμε την δέσμευση όπως εξάλλου κάνουμε κάθε χρόνο, να επικοινωνήσουμε τους υποστηρικτές και τους χορηγούς μας, τόσο με Δελτία Τύπου, όσο και με ανάρτηση τους στο site μας και στα social media του Μουσείου.
Στο βαθμό που επιθυμείτε να γίνεται χορηγός μας, παρακαλώ να μας το γνωστοποιήσετε το αργότερο μέχρι 15 Αυγούστου.


Για το μουσείο,
Σιακαβάρας Γιώργος