Εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας τρεις περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν στην πόλη και συνελήφθη ως δράστης, χθες (05-05-2018) το βράδυ στην Λάρισα, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ένας 38χρονος ημεδαπός.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, προχθές (04-05-2018) το πρωί στη Λάρισα, ο 38χρονος διέπραξε δύο περιπτώσεις κλοπών από καταστήματα (πιτσαρία – ζαχαροπλαστείο) και μία περίπτωση κλοπής από σταθμευμένο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, αφαιρώντας συνολικά διάφορα τρόφιμα, ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των (400) ευρώ.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 38χρονου, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των (397,40) ευρώ.

Το χρηματικό ποσό και ένα από τα δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή του δράστη αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους, ενώ ερευνάται η προέλευση του δεύτερου κινητού τηλεφώνου που βρέθηκε στην κατοχή του.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία για κλοπή και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.