Μια ανείπωτη τραγωδία συνέβη χθες το απόγευμα στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων, με την άγρια δολοφονία της 45χρονης νοσηλεύτριας Βάγιας Γκάνια απο τον 52χρονο σύζυγο Κώστα Μπούκα μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.
Η 45χρονη νοσηλεύτρια είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα στον σύζυγό της, για την βία συμπεριφορά του προς την ίδια, ενώ μια εβδομάδα πριν το φονικό, η Βάγια είχε φύγει απο το σπίτι μαζί με το μικρότερο παιδί τους. 
Χθες στις 5 το απόγευμα οι απειλές έγιναν πράξη, ο σύζυγος άρπαξε ένα μαχαίρι, και άρχισε να μαχαιρώνει την κοιλιά της άτυχης νοσηλεύτριας, κόβοντας με αυτό τον τρόπο το νήμα της ζωής της 44χρονης γυναίκας του. 
Ο δράστης - σύζυγος μετά την άγρια δολοφονία βγήκε απο το σπίτι και πήρε το αυτοκίνητο της γυναίκας του, καθώς το δικό του έπαθε βλάβη στο σασμάν, και κατευθύνθηκε προς το γήπεδο του χωριού όπου και συνελήφθη απο την ασφάλεια Τρικάλων.  
Το πιο τραγικό της υπόθεσης του φονικού που συγκλονίζει το πανελλήνιο, ήταν που ο δράστης - σύζυγος, σκότωσε την γυναίκα του παρουσία των μικρών παιδιών μέσα στο σπίτι τους.