Το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού διοργανώνει φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου με μικτή ομάδα προσφύγων και φοιτητών στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στις Καρυές Τρικάλων την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018.
Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο παιχνίδι ποδοσφαίρου ή να το παρακολουθήσετε με την οικογένειά σας.

Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018 στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Καρυές, Τρικάλων, στις 15.00.
(Σε περίπτωση βροχής, το παιχνίδι ποδοσφαίρου θα αναβληθεί)

Για όσους θα συμμετάσχουν στον αγώνα, θα σας περιμένουμε στην κεντρική γέφυρα στις 14:30 για την μεταφορά σας στο Τμήμα.
Θα θέλαμε επίσης να σας υπενθυμίσουμε ότι στο Πανεπιστήμιό μας από την αρχή αυτού του ακαδημαϊκού έτους διοργανώνουμε μαθήματα ποδοσφαίρου για πρόσφυγες 10-55 ετών και των δύο φύλων. Το πρόγραμμα αυτό πραγματοποιείται στο ΤΕΦΑΑ ΠΘ στις Καρυές στα Τρίκαλα κάθε Τετάρτη στις 15.00 (εκτός βροχής).
Κάθε Τετάρτη στις 15:00, ένα λεωφορείο από το Πανεπιστήμιο περιμένει τους φίλους μας στην κεντρική πλατεία, στην οδό Τσιτσάνη, δίπλα στο ποτάμι, στην πλευρά που σταματούν τα τουριστικά λεωφορεία (κοντά στο περίπτερο) για να σας φέρει στο πανεπιστήμιο.
κάντε Like στην σελίδα μας στο facebook:

https://www.facebook.com/Football-at-the-University-Trikala-363171530807022/

Σε περιμένουμε,
Με εκτίμηση,

Θεοδωράκης Γιάννης
Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Επιστήμης Αθλητισμού