Την Κυριακή 4 Μαρτίου, με σύμμαχο τον καλό καιρό, ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων διοργάνωσε με επιτυχία τον πρώτο αγώνα ΜΤΒ της χρονιάς στην πόλη μας. Ο αγώνας διοργανώνεται για 4η συνεχόμενη χρονιά και απευθύνεται κυρίως στις μικρές κατηγορίες.

Στον αγώνα είχαμε σχεδόν 80 συμμετοχές μικρών αθλητών, κυρίως από κεντρική και βόρεια Ελλάδα. Ο καλός καιρός που επικρατούσε, έδωσε την ευκαιρία στους μικρούς ποδηλάτες και στις οικογένειές τους να απολαύσουν ποδηλατικό θέαμα στο πανέμορφο άλσος.

Το καφέ GRANELLO (χορηγός του αγώνα) εξυπηρέτησε με γρήγορη μεταφορά καφέδων και σνακ τους θεατές. Το διαφημιστικό υλικό, νούμερα αθλητών κλπ είναι από τον χορηγό της ομάδας, εκτυπώσεις 3G.

Ευχαριστούμε τον ιατρό του αγώνα, το ΕΚΑΒ, τα πληρώματα και των 2 ασθενοφόρων που κάλυψαν εναλλάξ τον αγώνα, τους κριτές, τον αλυτάρχη του αγώνα, τις κυρίες στην γραμματεία και τους φίλους που βοήθησαν στην διοργάνωση.

Από την ποδηλατική ακαδημία της ομάδας μας συμμετείχαν 27 αθλητές και αθλήτριες όντας ή πολυπληθέστερη ομάδα. Οι μικροί ποδηλάτες μας πήραν ποδηλατικές εμπειρίες και κάποιοι κέρδισαν και θέσεις στο βάθρο.