Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκεται η προετοιμασία του Who is Who «Γυναίκες Ηγέτες Επιχειρήσεων», που βάζει τις άξιες Ελληνίδες στον επιχειρηματικό και κοινωνικό χάρτη της χώρας μας και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018.

Μετά από τη μεγάλη ζήτηση Γυναικών Ηγετών και Επιχειρήσεων, διευρύναμε τα κριτήρια συμμετοχής στην Έκδοση αυτή. Έτσι, θα περιλαμβάνει και τα βιογραφικά σημειώματα Γυναικών Προέδρων & Αντιπροέδρων, εκτός Διευθυνουσών ή Εντεταλμένων Συμβούλων, Γενικών Διευθυντριών και Διαχειριστριών, που ασκούν διοίκηση σε μεγάλες Επιχειρήσεις στην Ελλάδα και με μεγάλο ετήσιο κύκλο εργασιών(τζίρο) αυτών των εταιρειών.

Επίσης, θα περιλαμβάνει και τα βιογραφικά σημειώματα γυναικών σε ηγετική θέση μεγάλων Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων στην Ελλάδα και επιτυχημένων Ελληνίδων επιχειρηματιών του εξωτερικού.

Γι’ αυτόν τον λόγο προσκαλούμε θερμά όλες τις Γυναίκες Ηγέτες που πληρούν τα κριτήρια να συμμετέχουν στο εκδοτικό γεγονός του 2018,που πραγματοποιείται για πρώτη φορά όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο.