Ποινική δίωξη για...
τα πλημμελήματα της εξύβρισης, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της απείθειας, ασκήθηκε στον τραγουδιστή Στέλιο Διονυσίου, ο οποίος παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας.

Το απόγευμα της Τρίτης (30/01), στη συμβολή της Λ. Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Δορυλαίου, η Τροχαία είχε κλείσει προσωρινά τον δρόμο με κορδέλα και ο τραγουδιστής -που όπως όλα δείχνουν είχε «κολλήσει» στην κίνηση- εκνευρίστηκε, έκοψε την κορδέλα, διαπληκτίστηκε με τους αστυνομικούς και στην προσπάθειά του να περάσει με το αυτοκίνητο, φέρεται να χτύπησε με τον καθρέπτη του οχήματος στο χέρι έναν τροχονόμο.

Ο τραγουδιστής από την πλευρά του αρνείται ότι χτύπησε τον τροχονόμο και κάνει λόγο μόνο για λεκτική αντιδικία.

Αυτό μάλιστα δήλωσε εξερχόμενος από το κτίριο 16 της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Διαβάστε: Στέλιος Διονυσίου: Ορκίζομαι στα κόκκαλα του πατέρα μου ότι δε χτύπησα τον αστυνομικό

«Ήταν μία κακή εκτίμηση του εισαγγελέα κ. Ανδρέου» τόνισε ο δικηγόρος του τραγουδιστή Βασίλης Καπερνάρος, σχολιάζοντας την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του.

«Του ζητήσαμε να περιμένουμε την ιατροδικαστική έκθεση για να προστατεύσουμε τη Δικαιοσύνη» πρόσθεσε ο κ. Καπερνάρος, επισημαίνοντας πως οι αστυνομικοί δεν επιβεβαιώνουν στις καταθέσεις τους ότι ο τραγουδιστής χτύπησε τον συνάδελφο τους.

Ο κ. Καπερνάρος διάβασε και την ιατραδικαστική έκθεση (η οποία έφτασε μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης) σύμφωνα με την οποία δεν προκύπτουν κακώσεις στον τροχονόμο.
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/