Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, έξι συνολικά περιπτώσεις κλοπών από οικίες που διαπράχθηκαν κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων.

Συνελήφθησαν χθες (16-12-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τρικάλων, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 20, 18 και 14 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

Ειδικότερα, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο όπου επέβαιναν οι δράστες, κατελήφθησαν να κατέχουν ένα γυναικείο ρολόι και ένα δαχτυλίδι, τα οποία όπως εξακριβώθηκε, είχαν αφαιρέσει προχθές (15-12-2017) το απόγευμα από οικία 51χρονης ημεδαπής.

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα καθώς και το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκαν, καθώς και διάφορα κοσμήματα, αντικείμενα και δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους, προκειμένου να διερευνηθεί η προέλευσή τους.

Όπως προέκυψε στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας, κατά το χρονικό διάστημα από το απόγευμα της (14-12-2017) έως το απόγευμα της (15-12-2017) στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, οι δράστες διέπραξαν ακόμη πέντε διαρρήξεις οικιών ισάριθμων ημεδαπών, αφαιρώντας συνολικά διάφορα κοσμήματα – χρυσαφικά, διάφορα είδη ρουχισμού και λευκά είδη, ένα κουτί με ναρκωτικά δισκία, καθώς και το χρηματικό ποσό των (400) ευρώ.

Επιπλέον, συνελήφθη και η μητέρα του ανήλικου για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας του.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.